Поділитись:

Мені дуже приємно грати за Реал: Джуд Беллінгем звернувся до вболівальників

П'ятниця, 20 жовтня 2023, 09:06
161
0
0
Мені дуже приємно грати за Реал: Джуд Беллінгем звернувся до вболівальників

Фото: GettyImages

Півзахисник Реала Джуд Беллінгем похвалив фан-базу клубу після того, як вдруге поспіль отримав нагороду "Гравець місяця".

 

Підписаний за 103 млн євро (88 млн фунтів стерлінгів/ 110 млн доларів) гравець забив 10 голів і віддав три гольові передачі у своїх перших 10 матчах за іспанського гранда, а також отримав другу поспіль нагороду "Гравець місяця" за свої зусилля. Після отримання нагороди Беллінгем розповів про вплив мадридських вболівальників на його гру.

«Мій зв'язок з фанатами дуже особливий, мені дуже приємно грати для них. Я насолоджуюся піснями і кричалками, вони дають мені багато енергії і сили. Це, мабуть, причина, чому я став тим, ким я став. Я дуже ціную це і сподіваюся, що ми продовжимо створювати хороші спогади разом», - сказав Беллінгем в інтерв'ю клубному виданню.

Беллінгем також підтвердив, що йому дуже подобається грати на "Сантьяго Бернабеу":

«Це мрія, яка здійснилася. Грати тут краще, ніж я міг собі уявити. Я насолоджуюся кожною миттю на тренуваннях та в іграх і сподіваюся, що так буде й надалі».

Беллінгем вийде в стартовому складі, коли мадридський Реал цієї суботи поїде до Севільї, продовжуючи свою кампанію в Ла Лізі.

Читайте також: ⚡Реал Мадрид планує підписати чотирьох гравців наступного літа

Джуд Беллінгем розповів, як довго планує грати в Реалі

161
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К