Поділитись:

Мессі ходив до психолога у часи Барси: Скептично ставився, але мені дуже допомогло

П'ятниця, 07 червня 2024, 22:50
130
0
0
Мессі ходив до психолога у часи Барси: Скептично ставився, але мені дуже допомогло

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C7t9mVQtuHd/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

В одному з інтерв'ю легенда футболу та нападник Інтер Маямі Ліонель Мессі поділився своїм досвідом роботи з психологом. Аргентинець розповів, що звертався до спеціаліста ще граючи за Барселону

- Ти коли-небудь звертався до психолога? Напевно були моменти величезного тиску, через які ти проходив протягом усієї своєї кар'єри.

- Так, свого часу, коли я був у Барселоні. Це було давно. Ходив, ніколи раніше не пробував, скептично ставився до всього цього. Мені це не подобалося. Я людина, яка тримає все в собі і перетравлює як хороше, так і погане.

Чесно кажучи, коли я звернувся до психолога, це мені дуже допомогло. Мені сподобалося, це допомагає. Але потім я перестав і більше не ходив. Але того разу, давно, коли я ходив, це мені допомогло.

- У тебе є людина, якій ти розповідаєш про свої проблеми?

- Так, так, є... У мене є кілька таких людей, у мене є друзі, сім'я, Антонела. Так, думаю, що з віком я теж сильно змінився в цьому плані. Психолог теж мені допоміг, я став набагато більше ділитися всім, що зі мною відбувається, і став набагато більше відкриватися перед своїми близькими, - сказав колишній нападник Барселони.

Джерело: Infobae

Читайте також: Барселона вже визначила свою пріоритетну мету на літо 2025 року

Мессі розповів, чи зіграє на ЧС-2026

Челсі хоче придбати зіркового нападника АПЛ

130
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS