Поділитись:

Не захотів грати з Мессі: Ексгравець Манчестера відмовився приєднуватися до Інтер Маямі

П'ятниця, 07 червня 2024, 20:19
179
0
0
Не захотів грати з Мессі: Ексгравець Манчестера відмовився приєднуватися до Інтер Маямі

Джерело фото: https://dailysports.net/

Перед початком поточного сезону MLS Інтер Маямі підсилився зграєю таких зірок, як Луїс Суарес, Серхіо Бускетс та Жорді Альба. Проте не всі зірки хочуть грати за клуб Девіда Бекхема.

"Чаплі" зацікавилися колишнім захисником Манчестер Юнайтед Маркосом Рохо, який зараз виступає в Бока Хуніорс, але сам аргентинець відмовився від переїзду в США.

«Лео подзвонив мені, справа не в тому, що це просто хтось або посередник, ніхто. Я говорив з Лео Мессі, який розповів мені про можливість переходу в Інтер. Уявіть, що це означає для будь-якого футболіста.

 

Чесно кажучи, мене ніхто не переконував покинути Боку, нещодавно я продовжив контракт. Єдине, що я зробив, це поговорив з Хуаном Романом Рікельме, розповів йому про ситуацію і сказав йому, що якщо я йому потрібен тут, я залишусь.

 

Мене не вмовляли залишитися, я сам не захотів йти. Він сказав мені, що я йому потрібен тут цього року, я був на 100 відсотків упевнений, що продовжу грати в «Боці», і я хотів би продовжувати це робити», - сказав Рохо Radio La Red.

Читайте також: 

Польща готує експериментальний склад на матч з Україною

Андрій Лунін: У мене є все, щоб бути номером один у Реалі

Кроос розкрив плани, що робитиме після завершення кар'єри

179
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS