Поділитись:

Мессі розповів, чи зіграє на ЧС-2026

П'ятниця, 07 червня 2024, 16:44
264
0
0
Мессі розповів, чи зіграє на ЧС-2026

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C72uv0DvlrT/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

36-річний нападник Інтер Маямі та збірної Аргентини Ліонель Мессі не впевнений, чи зможе він зіграти на Чемпіонаті світу 2026 року, який пройде з 11 по 19 липня у США, Мексиці та Канаді.

У нещодавньому інтерв'ю Мессі зазначив, що його рішення буде залежати від його фізичного стану та самопочуття на той момент.

- Знаю, що в тебе немає відповіді про чемпіонат світу... Спочатку Кубок Америки, чи не так? Але від чого залежить, чи зіграє Мессі на чемпіонаті? Тому що ми, аргентинці, дуже хочемо, щоб ти зіграв і там, і там. Від чого це залежить, у тебе є відповідь на це запитання?

 - Так, я так і сказав. Це залежить від того, як я почуватимуся, у якій я буду фізичній формі. Варто ставитися до себе реалістично і знати, чи на висоті я, щоб мати можливість змагатися і допомагати моїм товаришам по команді.

До цього ще багато часу. "Багато" в лапках, бо він швидко минає, але час є, і я не знаю, яким я буду на той момент. Крім того, вік - це реальність, яку треба враховувати, хоч це і число. Матчі, які в мене попереду, не ті, що в Європі, де я грав кожні три дні як у Франції, так і в Іспанії.

Але це залежить від мого самопочуття і самовідчуття поруч із товаришами по команді, розуміння, чи залишаюся я на висоті, чи ні, - відповів 36-річний аргентинець, який виступає за Інтер Маямі.

 

Джерело: Infobae

Читайте також: Тьяго Сілва: Неймар сильний ментально, Мессі кинув би футбол під таким тиском

Коментар Роналду під постом Мбаппе набрав рекордну кількість лайків (+ФОТО)

Гюндоган прокоментував різне походження гравців у збірній Німеччини: Ми такі ж німці

264
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS