Поділитись:

Кейлор Навас ухилявся від виплати податків і стріляв з дробовика

Четвер, 06 червня 2024, 23:50
135
0
0
Кейлор Навас ухилявся від виплати податків і стріляв з дробовика

Відбувається скандал навколо колишнього воротаря Парі Сен-Жермен Кейлора Наваса. Експомічник футболіста, який залишився без імені, планує подати на костариканця в суд за порушення закону. Про це сам експомічник розповів у програмі BFM TV, зберігаючи анонімність свого зовнішнього вигляду.

За словами експомічника, Навас іноді змушував його працювати по 90 годин на тиждень. Футболіст щомісяця платив своєму співробітнику € 3,5 тис. Проте жодних контрактів сторони не підписували, зарплата видачі проводилася у обхід податкового законодавства. Експомічник представив запис, на якій чутно, як він просить укласти трудовий договір, а Навас відповідає: Ми тут не працюємо за французькими законами. Жодного контракту, я плачу вам готівкою! Ми працюємо за моїми правилами.

Також експомічник розповів, що Навас зобов'язався забезпечити йому житло. Проте кімната, в яку поселив Кейлор свого співробітника, була в жахливому стані і з великою кількістю плісняви. Крім того, Навас, за його словами, вимагав, щоб у нього завжди був при собі дробовик. Сам футболіст навіть одного разу стріляв з дробовика поруч із експомічником, хоча не мав відповідного дозволу.

Кейлор Навас перейшов до ПСЖ з мадридського Реала в 2019 році. Протягом цього періоду він взяв участь у 113 матчах у всіх турнірах, з яких в 51 воротар не пропустив жодного м'яча. У травні 2024 року він оголосив про свій відхід з ПСЖ.

Читайте також:

Син екстренера ПСЖ затриманий за незаконну агентську діяльність та відмивання грошей

Моурінью назвав головних фаворитів Євро-2024

Мбаппе вшанував пам'ять померлого родича після забитого голу (+ФОТО)

135
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS