Поділитись:

Поворознюк: Лупашко просто переріс Інгулець

Четвер, 06 червня 2024, 09:31
419
0
0
Поворознюк: Лупашко просто переріс Інгулець

фото ФК Інгулець

Президент Інгульця Олександр Поворознюк розповів про рішення розірвати контракт з головним тренером команди Владиславом Лупашком.

– Владислав Лупашко покидає Інгулець...

– Я особисто бачу, що мозком Лупашко просто переріс Інгулець. В майбутньому ви зрозумієте, наскільки це унікальний тренер. 

Коли офіційно на Інгулець прийшли пропозиції від 4-х клубів УПЛ та двох закордонних клубів, зрозумів, що не буду тримати молодого тренера, як і молодого футболіста, якщо побачу у ньому подальший розвиток. Тому ми разом поговорили, що без будь-яких грошей я його відпускаю. 

Куди він піде? Не знаю, рішення він ще не прийняв.

– "Без грошей" – це означає, що клуб Інгулець ніякої компенсації не отримає?

– Так. Буду дуже задоволений, якщо у нього вийде на вищому рівні та буду пишатися, що колись Влад очолював Інгулець. Хочу подякувати йому за цей незабутній сезон, за ті емоції, що Лупашко нам усім подарував. Не хочу ні грошей, нічого, хочу просто дати йому можливість зробити своє майбутнє. 

Скажу вам більше. Ми з Лупашком нещодавно перепідписали на контракт на 3 роки, але зараз його розриваємо та відпускаємо Владислава.

– Відпускаєте в Карпати?

– Ні, це поки що не Карпати. Вони лише треті у черзі за цим тренером. Першим іде закордонний клуб, там і умови кращі, але обирати Лупашку. 

Джерело: УФ

Читайте також:

Інгулець попрощався зі своїм головним тренером

ЛНЗ хоче підписати європейського тренера

Олександр Піхальонок офіційно став гравцем Динамо Київ

419
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS