Поділитись:

Шевченко: Кожна перемога країни – на полі чи за його межами – важлива для українців

Середа, 05 червня 2024, 11:51
152
0
0
Шевченко: Кожна перемога країни – на полі чи за його межами – важлива для українців

фото: УАФ

Андрій Шевченко прокоментував очікування від Євро-2024. Президент УАФ розповів, що українській збірній зараз важко через ситуацію в країні, але вона буде боротись заради шанувальників.

«Футбол в України розвивається попри війну. Ми показуємо, що Україну не зламати, що ми сильна футбольна нація. Наша збірна досягає успіхів завдяки мотивації, волі до перемоги та підтримці вболівальників вдома та за кордоном. Кожна перемога країни – на полі чи за його межами – важлива для українців, особливо для наших захисників на фронті. Футболісти про це знають.

 

Ми їдемо на Євро-2024 з наймолодшою командою. У кожного гравця є особливі навички та стрижень. Не хочу виділяти когось конкретного, дуже важливо проявити себе командою.

 

Коли я отримав пропозицію очолити УАФ, то розумів, з якими викликами зіткнусь, за яких умов доведеться розвивати український футбол. Дуже багато труднощів через питання безпеки, авіаудари та ракетні обстріли з російської сторони. Але бажання трансформувати український футбол сильніше за це все. Хочеться зробити свій внесок у майбутнє України», – сказав Шевченко в коментарі Німецькому футбольному союзу перед очним матчем між збірними України та Німеччини.

Читайте також: В Дніпрі-1 прокоментували інформацію про черговий трансферний бан, який отримав клуб

Динамо проводить активні перемовини з колумбійським захисником

152
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS