Поділитись:

Чемпіон Італії змінив президента

Вівторок, 04 червня 2024, 11:24
151
0
0
Чемпіон Італії змінив президента

фото: https://x.com/Inter

Міланський Інтер оголосив про призначення Джузеппе Маротти новим головою та новий склад Ради директорів компанії, який буде затверджений на зборах акціонерів. Запропоновані призначення слідують за нещодавньою зміною власника клубу. 22 травня 2024 року фонди Інтера перейшли під управлінням Oaktree Capital Management, L.P. ("Oaktree") після неповернення трирічної позики попередніми власниками, наданої Oaktree холдинговим компаніям Інтера.

З метою забезпечення операційної та фінансової стабільності Інтеру Oaktree запропонувала призначити наступних нових членів ради директорів: 

  • Алехандро Кано (Alejandro Cano), керівний директор та співголова стратегії глобальних можливостей Oaktree в Європі;
  • Кетрін Ральф, керівний директор зі стратегії глобальних можливостей Oaktree;
  • Ренато Медурі, старший віцепрезидент зі стратегії глобальних можливостей Oaktree;
  • Карло Лігорі, юрист зі стратегії глобальних можливостей Oaktree;
  • Дельфін Наннан, старший віцепрезидент люксембурзького офісу Oaktree;
  • Фаусто Занеттон, генеральний директор Tifosy Capital & Advisory.

Нова Рада директорів об'єднує експертів з Італії та Європи, включаючи команду Oaktree, яка співпрацює з Клубом з 2021 року. Нові члени Ради забезпечать необхідний досвід та експертизу для реалізації довгострокових цілей клубу та забезпечення процвітання, зростання та успіху Інтера. 

«Я хотів би подякувати Oaktree за довіру, надану мені можливість працювати разом з ними та Радою директорів. Це призначення є визнанням фантастичної роботи, виконаної багатьма людьми, які керували клубом протягом останніх трьох років. Я пишаюся тим, що є частиною «Інтера» і підтверджую свою відданість клубу.

 

Як нові члени Ради директорів Інтера, ми розуміємо свою відповідальність перед сім'єю нерадзуррі та спадщиною Інтера. У ролі голови, Маротта забезпечить міцну спадкоємність клубу і внести в президентство досвід, пристрасть і відданість, отримані протягом блискучої кар'єри у футболі. Рада директорів готова підтримати президента та керівництво Інтера, щоб забезпечити подальший успіх клубу як на полі, так і за його межами».

Джерело: Inter

Читайте також: Роналду відреагував на перехід Мбаппе в мадридський Реал (+ФОТО)

Президент Вереса: В наступному сезоні хотілося б зазіхнути на щось більше

151
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS