Поділитись:

Неймар підсилив чутки щодо возз'єднання з Мессі

Вівторок, 04 червня 2024, 13:49
191
0
0
Неймар підсилив чутки щодо возз'єднання з Мессі

фото: https://www.instagram.com/neymarjr/

Неймар підживлює спекуляції щодо можливого возз'єднання з Ліонелем Мессі в Інтер Маямі після того, як розповів, що вони все ще «багато спілкуються».

Південноамериканські суперзірки з Бразилії та Аргентини раніше грали разом в командах Барселони та Парі Сен-Жермен. Вони вигравали Ла Лігу, Лігу 1 та Лігу чемпіонів, але тепер опинилися в різних куточках світу.

Обидва розірвали зв'язки з ПСЖ влітку 2023 року, коли Мессі вирішив втілити американську мрію в MLS, а Неймар поїхав слідом за Кріштіану Роналду на Близький Схід і в саудівську Про-Лігу Аль-Хіляль - де він майже не грав через серйозну травму зв'язок коліна.

Ходять чутки про возз'єднання Неймара і Мессі в Штатах. Бразильський легіонер розповів Band Sports про свої стосунки з Мессі:

«Ми далеко, але ми спілкуємося, багато спілкуємося.

 

Щодо титулу, він також привітав мене, коли ми виграли в Саудівській Аравії. Я говорив з ним, він чудовий хлопець, він великий кумир. Окрім того, він мій друг, і ми добре спілкуємося».

У той час як Неймару ще належить заявити про себе в Саудівській Аравії, оскільки він відновлює свою форму, Мессі продовжує виступати в MLS - восьмиразовий володар «Золотого м'яча» б'є все нові рекорди й про нього говорять як про найкращого гравця сезону 2024 року.

Читайте також: Роналду відреагував на перехід Мбаппе в мадридський Реал (+ФОТО)

Президент Вереса: В наступному сезоні хотілося б зазіхнути на щось більше

191
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS