Поділитись:

🔥Барселона представила спеціальні футболки Класіко з логотипом легендарного рок-гурту

Четвер, 19 жовтня 2023, 15:49
145
0
0
🔥Барселона представила спеціальні футболки Класіко з логотипом легендарного рок-гурту

Фото: GettyImages

Барселона представила спеціальні футболки Ель Класіко з логотипом Rolling Stones на передній частині футболки для майбутнього протистояння з Реалом.

 

В рамках спонсорської угоди зі Spotify каталонський клуб одягне футболки спеціального випуску, на яких буде зображений культовий логотип Tongue and Lips.

Це частина промо-кампанії, оскільки The Rolling Stones готуються випустити свій перший оригінальний альбом після 18-річної перерви на Spotify 20 жовтня під назвою Hackney Diamonds. 

Ця спеціальна версія футболки буде одягнута також і командою Барси Фемені на матчі проти Севільї, що відбудеться 5 листопада на стадіоні Естаді Йохан Кройф.

Відтоді, як Барселона уклала угоду зі Spotify, вони співпрацювали з кількома музичними сенсаціями, серед яких ROSALiA, Drake, Daddy Yankee та Pusha T.

«Ми великі футбольні фанати і для нас велика честь, що Spotify розмістив наш логотип Tongue and Lips на футболці ФК Барселона, щоб відсвяткувати вихід нового альбому The Rolling Stones Hackney Diamonds», - кажуть The Rolling Stones про свою спеціальну футболку для ФК Барселона.

«Ми будемо вболівати за гравців на полі, а також за вболівальників по всьому світу, які будуть дивитися цей знаковий матч», - додали вони.

 

Барселона зіграє з Атлетіко та Шахтарем у Ла Лізі та Лізі Чемпіонів відповідно, а 28 жовтня прийме Реал Мадрид.

Читайте також: Жоан Лапорта про звинувачення у хабарництві - Вболівальники Барселони можуть бути спокійні, ця справа буде передана до архіву

Ліонель Мессі порівняв збірну Аргентини з Барселоною

145
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К