Поділитись:

УАФ та Німеччина підписали меморандум про співпрацю

Вівторок, 04 червня 2024, 10:21
186
0
0
УАФ та Німеччина підписали меморандум про співпрацю

фото: УАФ

3 червня перед товариським матчем національних збірних Німеччини та України в Нюрнберзі, який завершився нульовою нічиєю, між футбольними асоціаціями двох країн в особі їхніх президентів, Бернда Нойндорфа та Андрія Шевченка, було підписано меморандум про співпрацю.

«Україна грає другий за рік товариський матч із Німеччиною. Для мене це підтвердження солідарності та добрих відносин між нашими двома країнами.

 

Також сьогодні німецька та українська асоціації зробили ще один крок уперед і підписали меморандум про співпрацю. Наш перший спільний проєкт буде зосереджений на організації літніх таборів для оздоровлення дітей із гарячих регіонів України — Харківської, Запорізької та інших областей, а також на підтримці дитячих тренерів у процесі навчання.

 

Упевнений, що в наших двох асоціацій попереду ще багато інших важливих проєктів. DFB і президенте Нойндорфе, дякую!» – сказав президент УАФ Андрій Шевченко.

Нагадаємо, у травні меморандум про співпрацю підписали президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко та президент Французької футбольної федерації Філіп Діалло.

Джерело: УАФ

Читайте також: Тренер збірної Німеччини похвалив захисну ланку України

Анатолій Трубін - "Лев матчу" Німеччина - Україна

186
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS