Поділитись:

Сергій Ребров: На жаль, зараз ми не готові на сто відсотків

Вівторок, 04 червня 2024, 09:49
552
0
0
Сергій Ребров: На жаль, зараз ми не готові на сто відсотків

фото: УАФ

3 червня у товариському матчі збірна Німеччини приймала Україну. Поєдинок завершився з рахунком 0:0.

Головний тренер нашої національної команди Сергій Ребров поділився думками щодо матчу на пресконференції. Він зауважив, що "синьо-жовті" ще не зовсім готові, але показали хорошу гру та можливість протистояти навіть "бундестім".

— Якою була головна мета цього матчу? Чи задоволені ви грою своєї команди?

— Головна мета — підготуватися до Євро. Ця гра була корисною для обох збірних. На жаль, зараз гравці не готові на сто відсотків, але в нас попереду майже два тижні на підготовку. Я побачив велике бажання у футболістів, що дуже важливо, велике бажання в команди грати на оборону. На жаль, нам довелося багато оборонятися. Але сьогодні була команда, яка розуміла, шляхом чого ми можемо грати на рівні збірної Німеччини.

— Наскільки важливо для України проводити такі матчі?

— Бути представленою тут, на Євро в Німеччині — дуже добре для України. Ми хочемо бути частиною європейської спільноти, тому такий форум має велике значення для нашої країни. Я радий, що ми зараз тут, знову граємо проти бундестіму. Я вважаю, що Німеччина — найважливіший наш партнер під час війни. Я дуже вдячний цій країні. Ми не маємо тут жодних проблем, нас усі підтримують, це важливо.

На жаль, зараз у нашій країні футбол не на першому плані. Дуже важливо для всіх у Європі, у світі підтримувати Україну під час війни. Врешті-решт, я впевнений, дуже скоро футбол знову буде номером один у нашій країні.

Джерело: УАФ

Читайте також: Збірна України розділила нічию з Німеччиною (+ВІДЕО)

Анатолій Трубін - "Лев матчу" Німеччина - Україна

552
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS