Поділитись:

Збірна України розділила нічию з Німеччиною (+ВІДЕО)

Вівторок, 04 червня 2024, 08:22
309
0
0
Збірна України розділила нічию з Німеччиною (+ВІДЕО)

фото: УАФ

У понеділок, 3 червня, збірна України під керівництвом Сергія Реброва зіграла свій перший товариський поєдинок проти Німеччини в рамках підготовки до Євро-2024.

Гра відбувалася в Нюрнберзі на стадіоні Макс-Морлок-Арена.

Вже на 4 хвилині зустрічі Михайло Мудрик в контратаці наблизився до воріт Ноєра, але перетримав м'яч і влучив у гравця збірної Німеччини, добивання від Циганкова - вище воріт.  

Далі Німеччина прогнозовано перехопила ініціативу і почала накручувати атаки біля воріт Трубіна. Українці намагалися грати на контратаках. 

На 15 хвилині Гюндоган мав 100-процентний шанс забивати, але головою пробив дуже погано, влучивши собі в коліно. Трубін спіймав шкіряного. 

На 38 хвилині Циганков асистував на Яремчука, той потужно приклався, але Ноєр здійснив сейв. Через декілька хвилин Джамал Мусіала небезпечно пробивав по воротах Трубіна, але м'яч пролетів повз "рамку"

На останніх секундах першого тайму міг забивати Яремчук. Циганков віддав пас на Романа і той дальнім пострілом хотів вразити ворота суперників. Ноєр був на місці. На перерву команди пішли "сухими".

Другий тайм почався знову з гострих атак німців. Українці вміло відбивалися. На 49 хвилині Трубін і Конопля зіграли надійно після небезпечного прострілу з правого флангу. На 60 хвилині Мудрик прорвався лівим флангом і готував асист, проте на шляху м'яча виявився Ноєр. За мить вже перекладина врятувала ворота Трубіна після удару Максимільяна Баєра.

78 хвилині Кріс Фюріх пробивав потужно по воротах України, але Трубін здійснив сейв, а Забарний підстрахував. Німеччина в останні хвилини часто здійснювала навісні і прострільні передачі, але Трубін і наші захисники грали надійно.

На останніх хвилинах Довбик забив у порожні ворота, підловивши Нойера на виході, але гол скасували через офсайд. У підсумку - нічия 0:0.

Це була 10 ювілейна гра обох команд між собою: Німеччина здобула 5 перемог, а ще 5 поєдинків закінчилися унічию. За голами збірна Німеччини виграє 20:10.

 

Німеччина - Україна 0:0

Читайте також: Анатолій Трубін - "Лев матчу" Німеччина - Україна

Англія всуху перемогла Боснію і Герцеговину

309
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS