Поділитись:

😱Шокуючий раціон Кріштіану Роналду з недоїдків із Макдональдса

Четвер, 19 жовтня 2023, 14:49
194
0
0
😱Шокуючий раціон Кріштіану Роналду з недоїдків із Макдональдса

Фото: GettyImages

Кріштіану Роналду, коли він був молодим футболістом Спортінга, їв недоїдки з Макдональдса, як стверджує його колишній товариш по команді.

 

Роналду та його товариш по Спортингу Фабіо Паїм наприкінці кожного вечора ходили до мережі фаст-фудів і забирали непродані гамбургери - шокуюча ілюстрація того, наскільки бідним був п'ятиразовий володар "Золотого м'яча", коли він ріс.

«Коли ми грали в Спортінгу і жили в академії, ми жили на стадіоні. Вночі ми ходили в Макдональдс, щоб забрати бургери, які вже нікому не були потрібні, тому їх не можна було продати", - розповів Паїм в інтерв'ю газеті The Sun. "Ми ходили туди щовечора за бургерами».

У той час як Роналду став одним з найкращих гравців світу і заробляє 177 мільйонів фунтів стерлінгів на рік у Аль-Насср, Паїм змарнував свій талант і зробив кар'єру підмайстра, вийшовши на пенсію у 2021 році в Польщі.

«Ми могли б насолоджуватися дитинством. Але я завжди пам'ятаю Роналду як працьовитого, по-справжньому відданого і того, хто хотів бути найкращим, - додав Паїм. "Він завжди був таким, засмучувався, коли програвав. Ці зусилля привели його туди, де він є зараз. Навіть сьогодні йому не потрібно грати, але він хоче бути найкращим. Він виграв все, що міг, нічого не залишилося. Але це результат тих зусиль, які ми докладали в дитинстві».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages
Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Забивши чотири голи, які допомогли Португалії вийти у кваліфікацію Євро-2024, Роналду повертається в гру з Аль-Насср проти Дамака в суботу в Саудівській професійній лізі.

Читати також: 🎥ВІДЕО! Зірка Ліверпуля Мохаммед Салах закликав світових лідерів допомогти сектору Газа

Ліонель Мессі порівняв збірну Аргентини з Барселоною

Карім Бензема розглядає можливість судового позову проти політика, який звинуватив його у зв'язках з терористами

 

194
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS