Поділитись:

Гламурна футболістка Мадлен Райт знову вразила фанів своїми світлинами (+ФОТО)

Понеділок, 03 червня 2024, 15:30
219
1
0
Гламурна футболістка Мадлен Райт знову вразила фанів своїми світлинами (+ФОТО)

Фото: Instagram @madelene_wright

Футбольна зірка Мадлен Райт, яка відома своїм гламурним образом, знову вразила своїх шанувальників новим дописом в Instagram. 25-річна півзахисниця клубу Лейтон Орієнт опублікувала коротке відео, на якому вона позує в бікіні та в’язаному топі, демонструючи свою чудову фігуру.

У підписі до відео Мадлен написала: «Потрібна відпустка!!!». Вона не новачок у подорожах, коли не зайнята тренуваннями. Райт регулярно ділиться зі своїми шанувальниками гламурним способом життя в мережі, нещодавно відвідавши Париж, а також подорожуючи до Марбельї та інших куточків світу.

Фото: Instagram @madelene_wrightФото: Instagram @madelene_wrightФото: Instagram @madelene_wrightФото: Instagram @madelene_wrightФото: Instagram @madelene_wrightФото: Instagram @madelene_wright

Крім подорожей та виступів на футбольному полі, Маделін також працює моделлю на сайті OnlyFans. Раніше вона заявляла, що це заняття приносить їй близько 500 тисяч фунтів стерлінгів на рік, що допомагає їй підтримувати свій спосіб життя поза футболом. Наразі Райт виступає за клуб Лейтон Орієнт у Вищій жіночій лізі Лондона, який цього сезону посів третє місце.

Мадлен повернулася до футболу цього року після перерви, присвяченої кар’єрі в інтернеті. За цей час її присутність у соціальних мережах значно зросла, і тепер у неї понад 328 тисяч підписників в Instagram. Вона завжди вражає своїх шанувальників відвертими знімками. Нещодавно вона опублікувала фото в бікіні на своєму ліжку, яке викликало захват у фанатів. А на Великдень вона викликала фурор, одягнувши вушка зайця та спідню білизну для святкування.

Фото: Instagram @madelene_wrightФото: Instagram @madelene_wrightФото: Instagram @madelene_wrightФото: Instagram @madelene_wrightФото: Instagram @madelene_wrightФото: Instagram @madelene_wrightФото: Instagram @madelene_wrightФото: Instagram @madelene_wright

Читайте також: Дівчина Роналду Джорджина поділилася пікантними світлинами (+ФОТО)

Дівчина гравця Ньюкасла Ділетта Леота розповіла про жорсткий сексизм у телеіндустрії (+ФОТО)

Дружина Зубкова емоційно оголосила про "похорон" свого шлюбу (+ВІДЕО)

Зіркова наречена заважає голкіперу збірної Німеччини грати на Євро-2024 (+ФОТО)

Відверта футбольна телеведуча поділилась знімками з глибоким декольте (+ФОТО)

 

219
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS