Поділитись:

Богдан В'юнник про судовий процес з Шахтарем: Сподіваюся, все владнається

Понеділок, 03 червня 2024, 13:40
290
0
0
Богдан В'юнник про судовий процес з Шахтарем: Сподіваюся, все владнається

Фото: УАФ

Нападник польської Лехії та збірної України Богдан В'юнник прокоментував ситуацію з донецьким Шахтарем, який звернувся до суду через його перехід до польського клубу.

В'юнник зазначив, що всі юридичні питання вирішують його юристи, тому він не володіє всіма деталями. Футболіст також пояснив причину, через яку Шахтар звернувся до суду.

«Все в процесі, подробиць я не знаю. Цією справою займаються юристи. Я не міг грати, тому що Шахтар подав до суду і ФІФА розглядала цю справу. Я підписав контракт із Лехією не у трансферне вікно, тому не міг брати участі в офіційних матчах.

 

Сподіваюся, що у новому сезоні все владнається і я буду грати. У цьому чи наступному місяці суд повинен винести рішення – і все стане зрозуміло».

В'юнник також пообіцяв, що пізніше розповість про причину свого відходу з Шахтаря:

«Я розірвав контракт із Шахтарем за своїм рішенням і перейшов до Лехії. Причина? Поки що я не можу розповісти, можливо, поясню все трохи пізніше. Я не хочу зараз багато казати, тому що більшість людей не розуміють причину і т. д. Я все розповім, коли вже зможу грати», – заявив В'юнник.

В поточному сезоні В'юнник провів за Шахтар шість матчів, забив один гол і зробив дві результативні передачі. Загалом за "гірників" нападник зіграв у 12 матчах, забивши один гол і віддавши три асисти.

Джерело: Sport-express.ua

Читайте також: Відома заявка збірної України на контрольний матч проти Німеччини

Лунін про трофей ЛЧ: Я хотів би виграти стільки ж, скільки легенди Реала

Зоря отримає гроші від Реала

290
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS