Поділитись:

Німеччина - Україна: прогноз Конкурента на товариський матч 3 червня 2024

Автор: Іван Чирко |
Понеділок, 03 червня 2024, 10:00
397
0
0
Німеччина - Україна: прогноз Конкурента на товариський матч 3 червня 2024

фото Google

Збірна України не часто грає товариські матчі проти топових суперників, але цього точно не скажеш про ігри з Німеччиною, оскільки це буде вже третій товариський матч між цими збірними в історії. Попередні 2 завершувались з однаковим рахунком 3-3 при максимально видовищній грі. Сподіваємось, що й сьогодні буде яскравий матч, який стартує о 21:45 за київським часом.

Зірвати джекпот можна тут

Німеччина

Команда Нагельсманна готується до домашнього євро в надії нарешті здобути гідний результат, оскільки попередні великі турніри Бундестім провалював. Матч з Україною буде початком фінального етапу підготовки, але відбудеться він без кількох основних виконавців, оскільки гравці Реала та Боруссії Дортмунд приєднуються до команди згодом. Та все ж у цій команді й без них є кому грати, хоч без експериментів і не обійдеться. 

Також варто зазначити, що німці не грали у кваліфікації й останнім часом проводили лише товариські матчі, статистика в яких не вражала. Проте 2 останні вони виграли у Франції (2-0) та Нідерландів (2-1), продемонструвавши хорошу гру.

Україна

Наша команда теж ще не в повному складі, оскільки Лунін святкує з Реалом перемогу в Лізі чемпіонів. Проте всі інші готові до гри. Навіть, Судаков та Миколенко вже тренуються в основній групі, хоч їх, напевно, і не варто чекати на полі з перших хвилин та все ж це гарні новини для українських вболівальників. Тому в нас сьогодні буде хороша можливість перевірити себе на фоні сильної команди, хоч і без кількох основних виконавців у її складі. 

Отримати круті бонуси можна тут.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Німеччину - коефіцієнт 1.42

Ми ж вважаємо, що буде нічия:

Перемога Німеччини - 25%

Нічия - 50%

Перемога України - 25%

Читайте також:

Юліан Нагельсманн: Ми підтримуємо Україну

Ребров поділився цілями збірної України на Євро-2024

Ребров розповів про стан гравців збірної України напередодні матчу проти Німеччини

397
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS