Поділитись:

Яремчук розпочав перемовини з турецьким грандом

Субота, 01 червня 2024, 17:09
251
0
0
Яремчук розпочав перемовини з турецьким грандом

Фото: УАФ

Чутки про можливий перехід Романа Яремчука до турецького Трабзонспора набувають все більш реальних обрисів. Як повідомляє авторитетне турецьке видання Fanatik, керівництво Трабзонспора вже веде офіційні переговори з Брюгге та самим Яремчуком щодо трансферу.

За інформацією джерела, Трабзонспор вже досяг принципової домовленості з Брюгге щодо суми трансферу 28-річного українського форварда. Турецька сторона прагне якнайшвидше оформити угоду, аби Яремчук вже міг приєднатися до команди до старту передсезонного збору, який розпочнеться 24 червня.

Особисту зацікавленість у переході Яремчука висловлює й головний тренер Трабзонспора Абдулла Авджі. Він вже провів відеорозмову з гравцем, який позитивно оцінив перспективу продовження кар'єри саме в цій команді.

Варто зазначити, що Трабзонспор вже цікавився Яремчуком ще до завершення сезону 2023/24.

Оренда Яремчука в Валенсії, де він провів минулий сезон, добігає кінця (30 червня). За 29 матчів у складі іспанської команди гравець збірної України забив 4 голи.

Трабзонспор в минулому сезоні здобув бронзові медалі чемпіонату Туреччини, а в наступному сезоні виступатиме в кваліфікації Ліги Європи. Найкращим бомбардиром команди в Суперлізі став форвард Пол Онуачу, який забив 15 голів та віддав 4 гольові передачі.

Джерело: Fanatik

Читайте також: Трубін та Лунін увійшли до топ-10 найдорожчих воротарів світу

Мудрик демонструє майстерність завершення атак на тренуванні збірної України (+ВІДЕО)

Ахметов раптово зацікавився Піхальонком після чуток про його перехід до Динамо

251
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS