Поділитись:

Ахметов раптово зацікавився Піхальонком після чуток про його перехід до Динамо

П'ятниця, 31 травня 2024, 18:44
480
0
0
Ахметов раптово зацікавився Піхальонком після чуток про його перехід до Динамо

Фото: СК Дніпро-1

Відомий український журналіст і коментатор Віктор Вацко поділився своїми міркуваннями щодо майбутнього півзахисника Дніпра-1 Олександра Піхальонка, який став цікавим для двох грандів українського футболу - Динамо та Шахтаря.

За словами Вацка, Динамо вело активні переговори щодо придбання Піхальонка, адже Дніпро-1 через фінансові труднощі змушений продавати своїх лідерів. Повідомляється, що кияни пропонували за 27-річного хавбека близько 2,5 мільйона євро.

Однак, згідно з умовами трансферу Піхальонка з Шахтаря до Дніпра-1, донецький клуб має пріоритетне право викупу гравця, якщо йому буде запропонована така ж або краща сума.

Вацко стверджує, що спочатку Шахтар не розглядав Піхальонка як потенційне підсилення, маючи достатньо виконавців на цій позиції. Проте, коли стало відомо про інтерес Динамо, ситуація кардинально змінилася.

«Я ніколи, чесно кажучи, особливо не чув, щоб Піхальонок входив у сферу інтересів Шахтаря, згадуючи те, що було по сезону. Наскільки я розумію, Піхальонка Шахтар не розглядав.

 

Але як стверджує мій WhatsApp, як тільки Рінат Леонідович дізнався, що Піхальонок може перейти в Динамо, ситуація кардинально змінилася і Сашко різко став потрібен Шахтарю», - зазначив Вацко.

Цього сезону Піхальонок продемонстрував себе як важливий гравець Дніпра-1, забивши 6 голів та віддавши 5 результативних передач у 31 матчі.

Джерело: Вацко Live

Читайте також: Лунін прагне покинути Реал – відомий наступний клуб українця

Трубін та Лунін увійшли до топ-10 найдорожчих воротарів світу

Довбик незабаром може перейти до мадридського Атлетіко

Інсайдер назвав ціну, яку Шахтар хоче отримати за Судакова

 

 

480
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS