Поділитись:

Відома дата представлення Кіліана Мбаппе в Реалі

П'ятниця, 31 травня 2024, 18:15
205
0
0
Відома дата представлення Кіліана Мбаппе в Реалі

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C67LdeqCodM/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Вболівальники Реала Мадрид можуть святкувати! Іспанське видання MARCA повідомляє, що Кіліан Мбаппе прибуде до мадридського клубу вже 6 червня. Його офіційне підписання та презентація відбудуться наступного тижня.

Реал Мадрид роками намагався підписати Мбаппе і нарешті здійснить свою мрію цього літа. Раніше трансфер вже був близьким, але цього разу все серйозно.

Хоча офіційного оголошення ще не було, все вказує на те, що Мбаппе залишить ПСЖ на правах вільного агента та перейде до Реала. Очікується, що все стане відомо після фіналу Ліги чемпіонів.

Наразі Мбаппе перебуває у складі збірної Франції, яка готується до Євро-2024. Однак йому нададуть невелику відпустку, щоб він міг завершити формальності переходу до мадридського клубу.

Тренер збірної Франції Дідьє Дешам раніше заявляв, що хотів би розв'язувати питання трансферу до старту Євро. Таким чином, все вказує на те, що Мбаппе прибуде до Мадрида наступного четверга, 6 червня, для підписання контракту та презентації.

Хоча зараз головна увага Реала зосереджена на фіналі Ліги чемпіонів, клуб активно працює над тим, щоб презентація Мбаппе стала масштабною та історичною подією.

Джерело: MARCA

Читайте також: Трубін та Лунін увійшли до топ-10 найдорожчих воротарів світу

Роналду навчив товаришів по команді новому "фінту" (+ВІДЕО)

Забарний про Мудрика: Він не дуже розуміє, що робити зі своєю швидкістю

205
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS