Поділитись:

Зінченко привернув увагу Баварії після втрати місця в основі Арсенала

П'ятниця, 31 травня 2024, 12:43
271
0
0
Зінченко привернув увагу Баварії після втрати місця в основі Арсенала

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C5juGdWMb98/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Олександр Зінченко опинився під пильною увагою мюнхенської Баварії після того, як втратив місце в основному складі Арсенала минулого сезону.

Після переходу з Манчестер Сіті в 2022 році, Зінченко став лівим захисником, якого бракувало "канонірам". Мікель Артета прагнув запровадити у своїй команді схему з інвертованим лівим захисником.

Однак через певні занепокоєння щодо його захисних дій, Зінченко поступився місцем універсальнішому Такехіро Томіясу наприкінці сезону. Також йому доведеться конкурувати за позицію лівого захисника з Якубом Ківйором та Юрієном Тімберром.

Зінченко тричі залишався запасним в останніх чотирьох матчах Арсеналу в сезоні АПЛ 2023-24, а також вийшов на заміну лише на 31 хвилину в переможному матчі проти Евертона в останньому турі. Попри те, що контракт ексгравець Манчестер Сіті з "канонірами" діє ще два роки, в Арсеналі, який вже продовжив угоди з багатьма ключовими виконавцями, наразі не планують обговорювати його продовження.

Таким чином, за Зінченка можуть розглянутись відповідні пропозиції. За даними The Mirror, Баварія уважно стежить за ситуацією, особливо після призначення головним тренером Вінсента Компані. Колишній захисник Манчестер Сіті недовго грав разом із Зінченком на Етіхаді, а Баварія шукає альтернативні варіанти на позицію лівого захисника, оскільки очікується, що незабаром піде Альфонсо Девіс.

Канадський захисник відмовився продовжувати угоду після сезону 2024-25, і його перехід до Реала очікується цього літа або наступного.

Джерело: The Mirror

Читайте також: Ребров розповів про завдання та стан гравців збірної України

Забарний про Мудрика: Він не дуже розуміє, що робити зі своєю швидкістю

Пʼятов зламав ребро під час поєдинку за медіазбірну

271
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS