Поділитись:

Французька Ліга 1 залишилась без трансляцій матчів

Четвер, 30 травня 2024, 16:22
163
0
0
Французька Ліга 1 залишилась без трансляцій матчів

фото: https://x.com/Ligue1UberEats

Зараз кінець травня, а до початку сезону Ліги 1 2024/25 залишилося менш як три місяці. Наразі немає жодного мовника, який би показував матчі, оскільки LFP не зміг продати права на трансляцію на наступний п'ятирічний цикл. 

Вінсент Лабрюн і LFP спочатку були налаштовані оптимістично, коли намагалися продати права на трансляцію, сподіваючись отримати на аукціоні амбітну суму в 1 млрд євро за сезон. Однак аукціон відкрився і закрився без жодної заявки. Відтоді LFP веде індивідуальні переговори з мовниками, але поки що безрезультатно. 

Був оптимізм щодо переговорів з beIn Sports, однак, за інформацією Le Parisien, їхній інтерес з того часу охолов. Франко-катарський мовник не зацікавлений у купівлі всіх прав, побоюючись фінансових інвестицій, які протягом п'яти років можуть скласти 3,5 млрд євро, а Canal Plus взагалі не зацікавлений у приєднанні до переговорів, зважаючи на їхні напружені відносини з LFP. 

Тому LFP розглядає можливість створення нового, 100% каналу Ліги 1 разом з інтернет-провайдерами Bouygues, SFR та Orange, що розглядається як потенційно більш вигідний варіант для французьких клубів. Однак ціна за права на трансляцію, ймовірно, значно знизилася: Le Parisien називає суму в 500 млн євро за сезон. 

Спроби LFP продати права на внутрішньому ринку виявилися невдалими, хоча за кордоном вони були більш успішними. З деякими правами, які ще належить продати, ліга вже отримала гарантію 125 млн євро на сезон, що більше, ніж 80 млн євро, які вона отримує зараз. Однак, на внутрішньому ринку все ще залишається значна робота, адже до нового сезону залишилося лише кілька місяців. 

Читайте також: Клуби АПЛ та Ла Ліги можуть бойкотувати: відома причина

Пауло Дібала позитивно відреагував на можливість продовжити кар'єру в АПЛ

163
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS