Поділитись:

Зірка Реала пригадав часи, коли виступав за дортмундський клуб напередодні фіналу ЛЧ

Четвер, 30 травня 2024, 14:25
204
0
0
Зірка Реала пригадав часи, коли виступав за дортмундський клуб напередодні фіналу ЛЧ

фото: https://x.com/realmadrid

Для багатьох єдиним зв'язком між Реалом і дортмундською Боруссією напередодні фіналу Ліги чемпіонів буде ім'я Джуда Беллінгема. 

Прибувши на «Вестфаленштадіон» влітку 2020 року, Беллінгем швидко зарекомендував себе як один з найперспективніших молодих гравців Європи. За час перебування у складі «Шварцгельбен» англієць провів 132 матчі, забив 24 голи та віддав 25 результативних передач. 

Втім, перехід Беллінгема на Сантьяго Бернабеу минулого літа за 100 мільйонів євро не зробив його єдиним гравцем, який виступав і за БВБ, і за "Лос Бланкос".

У період з 2008 по 2011 рік мадридський захисник Антоніо Рюдігер виступав за молодіжні команди Дортмунда. Перейшовши зі своєї молодіжної команди з Берліна, Герти 03 Зеєлендорф, Рюдігер намагався здійснити свою мрію про професійний футбол в одному з найбільших клубів Німеччини. 

З усім тим, це був крок, який ледь не завершив кар'єру 31-річного футболіста. Після переїзду до Дортмунда Рюдігер був гравцем нападу, але зрозумівши, що його якості лежать в іншій площині, він був переведений в оборону.

«Я добре провів там час з багатьма талантами. Дехто з них досягнув успіху, а дехто ні. Це був освітній час. Я дуже вдячний за це.

 

Я пішов, бо просто хотів грати в Бундеслізі в коротко- та середньостроковій перспективі. У Штутгарті я бачив це більше, ніж у Дортмунді».

У 2012 році Рюдігер здійснив свою мрію і ніколи не озирався назад. Він 68 разів виходив на поле у складі збірної Німеччини, а також може похвалитися тріумфом у Лізі чемпіонів у складі Челсі - 31-річний футболіст, безперечно, зробив чудову кар'єру.

Попри те, що він багато чим завдячує БВБ, 1 червня Рюдігер намагатиметься перевершити своїх колишніх роботодавців і здобути свій другий трофей Ліги чемпіонів. 

Читайте також: Манчестер назвав гравців, яких ні в якому разі не продадуть цього літа

Неймар жорстко познущався з одноклубника (+ВІДЕО)

204
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS