Поділитись:

Надєїн: Варто подумати про створення Кубка ліги

Четвер, 30 травня 2024, 09:38
229
0
0
Надєїн: Варто подумати про створення Кубка ліги

фото НК Верес

Президент Вереса Іван Надеїн заявив, що українські клуби грають занадто мало матчів впродовж сезону, а тому варто задуматись над створенням ще одного турніру.

«Можливо, нашому тренерському штабу потрібно було провести більшу ротацію. Все-таки лише минулої суботи ми провели ключовий поєдинок в УПЛ проти харківського Металіста 1925. Потрібно звикати грати в більш інтенсивний футбол. Я взагалі, гадаю, нашим командам потрібно більше грати в офіційних іграх. Верес проведе за сезон 34 поєдинки. Це мало. Наші сусіди з Європи проводять по 45-50 календарних матчів.

Можливо, варто подумати про те, щоб придумати Кубок ліги, наприклад. Щось взяти корисне з Англії. А може, варто поділити територіально клуби та провести ще один турнір. Багато футболістів матимуть більше ігрової практики. Ми граємо дуже мало. Якщо проводити такий турнір узимку, то можна і на штучному полі грати. Ситуація з футбольними полями вже значно кращою стала», - запропонував Надєїн.

Нагадаємо, що в першій грі плей-оф за збереження прописки в УПЛ Верес зіграв внічию 1-1 з Епіцентром. Матч-відповідь відбудеться у Рівному в неділю 2 червня.

Джерело: Sport Arena

Читайте також:

Епіцентр і Верес не виявили сильнішого у першому перехідному матчі УПЛ

Італійський клуб готовий викласти 50 мільйонів євро за Судакова

Збірна України з ампфутболу стартує на Євро-2024 (+ФОТО)

229
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS