Поділитись:

Томас Мюллер розповів, коли планує завершити кар'єру

Середа, 29 травня 2024, 14:45
182
0
0
Томас Мюллер розповів, коли планує завершити кар'єру

фото: https://www.instagram.com/esmuellert/

Виступаючи на пресконференції під час тренувального табору збірної Німеччини до Євро-2024, Томас Мюллер прокоментував можливість піти у відставку слідом за Тоні Кроосом.

Відповідаючи на запитання про завершення кар'єри у міжнародному футболі, а також у мюнхенській Баварії, Мюллер сказав:

«Зі збірної? Я ще не думаю про відставку. Я думаю лише про завдання, яке стоїть перед нами. Про все інше подивимося пізніше.

 

У мене залишився один рік контракту (з «Баварією»). Я не можу підвести свого наставника. Вони покладаються на мене в певному сенсі»

Колишній партнер Мюллера по Баварії й багаторічний партнер по збірній Кроос оголосив минулого тижня, що після Євро-2024 він взагалі піде з футболу. 

З Баварією Мюллер має контракт до 2025 року, підписавши його продовження на початку цього сезону, однак під керівництвом Томаса Тухеля 34-річний гравець відіграє все більше ролі поза лавою запасних. Тож майбутнє Мюллера після закінчення його контракту, ймовірно, залежатиме від того, як його використовуватимуть під керівництвом ймовірного нового тренера Венсана Компані. 

Вдалий Євро-2024 може стати для Мюллера ідеальним місцем для завершення міжнародної кар'єри, оскільки до початку чемпіонату світу 2026 року йому буде 36 років, і більше гравців випередять його в міжнародній ієрархії.

Читайте також: Тренер Боруссії Дортмунд зробив серйозну заяву напередодні фіналу Ліги чемпіонів

Остап Маркевич: З нового сезону мене вже не буде в тренерському штабі Карпат

182
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS