Поділитись:

Ліонель Мессі порівняв збірну Аргентини з Барселоною

Середа, 18 жовтня 2023, 19:33
129
0
0
Ліонель Мессі порівняв збірну Аргентини з Барселоною

Фото: GettyImages

Багато хто вважає Ліонеля Мессі найкращим футболістом, який коли-небудь бив по м'ячу, і, безперечно, перлиною в найкращій команді, а отже, він повинен знати дещо про цю гру. Він стверджує, що аргентинська команда близька до вершини.

 

Протягом багатьох років своєї кар'єри Мессі намагався показати свою найкращу форму за збірну Аргентини, оскільки команді часто не вдавалося придумати зручну систему для Мессі та його партнерів по команді. Однак з приходом Ліонеля Скалоні Мессі став виглядати дедалі комфортніше та ефективніше, незважаючи на те, що перебуває на схилі своєї кар'єри.

У вівторок ввечері Мессі продемонстрував ще одну гру після відновлення після травми у матчі проти Перу з рахунком 2:0, де він забив обидва м'ячі. Після цього він сказав TyC Sports:

«Ця команда вражає, з кожною грою ми стаємо кращими, Барселона була однією з найкращих команд в історії, і це багато про що говорить, але ми близькі до цього. Незалежно від того, хто грає, ми продовжуємо грати так само, у нас дуже чіткий стиль гри».

Зокрема, перед тим, як Аргентина виграла Копа Америка у 2021 році, а потім Чемпіонат світу у 2022 році, тиск на гравців дався взнаки. Сьогодні ж команда "альбіселесте" насолоджується тим, що збирається разом.

«Я думаю, що ми вже давно показали, що це чудова команда, яка, незалежно від того, що відбувається, продовжує залишатися такою ж, насолоджуючись грою, проводячи час разом, переживаючи моменти разом, і нам пощастило, що ми ще й дуже молоді.

«Маючи великий запал, окрім того, що є дуже молоді хлопці, які виграли все, вони хочуть продовжувати досягати важливих речей на індивідуальному та груповому рівнях».

Наступною вершиною на горизонті Аргентини є Копа Америка 2024 року, коли Мессі виповниться 38 років. Наразі не зрозуміло, чи має намір Мессі продовжувати грати за збірну після цього турніру, адже наступний великий турнір, Чемпіонат світу 2026 року, відбудеться ще не скоро. У будь-якому разі, для Аргентини це часи розквіту.

Читайте також: 👀Економічний директор Барселони підтвердив заборгованість клубам у €200 млн

⚡Родрі з Манчестер Сіті заявив, що хоче бути кращим за Серхіо Бускетса

Барселона оголосила про прибуток за сезон 2022-23, але витрати значно перевищують бюджет

129
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS