Поділитись:

Пономарьов прокоментував відмову Руха відправляти гравців у збірну України

Вівторок, 28 травня 2024, 10:27
779
0
0
Пономарьов прокоментував відмову Руха відправляти гравців у збірну України

Фото: ФК Рух Львів

Головний тренер Руха Віталій Пономарьов в коментарі ТаТоТаке роз'яснив, чому львівський клуб не зміг делегувати шістьох футболістів (Богдан Слюбик, Роман Дідик, Олексій Сич, Денис Слюсар, Віталій Роман, Ілля Квасниця) до олімпійської збірної України для участі в Тулонському турнірі.

«Я спілкувався з представником штабу Руслана Ротаня і пояснив нашу позицію. На кожного з наших молодих футболістів протягом сезону випало колосальне фізичне та психологічне навантаження. Наведу приклад: якщо поруч із Валентином Рубчинським у Дніпрі-1 завжди грають такі досвідчені футболісти, як Піхальонок, Сваток і Гуцуляк, то в нас біля Слюбика та Квасниці - такі ж юні хлопці, як вони самі.

 

І ось вони відіграли важкий сезон, зараз без відпочинку мають вирушити на закордонний турнір, а вже 24 червня ми починаємо підготовку до нового чемпіонату... Коли їм відпочивати, а головне - лікуватися?»

За словами тренера, п'ять основних гравців (Слюбик, Дідик, Роман, Сич, Квасниця) догравали сезон з травмами, які можуть перерости у хронічні.

«Проблема в тому, що кожен із п'яти основних гравців (Слюбик, Дідик, Роман, Сич, Квасниця) догравав зі старими болячками, деякі з яких можуть перерости у хронічні (наприклад, у Квасниці) і потребують системного лікування.

 

Ми хотіли відпустити довикликаного Слюсара, але і він отримав пошкодження в матчі останнього туру з Динамо. Тому було ухвалено рішення відправити в олімпійську збірну Федора - він і грав менше за товаришів, і відносно здоровий».

Тренер Руху підкреслив, що команда буде рада бачити будь-якого з своїх гравців на Олімпіаді.

«Проте, підкреслю, що ми будемо раді і вважатимемо за честь виклик будь-якого нашого гравця на Олімпіаду. Думаю, тренери добре знайомі з можливостями більшості з них. Жодних перешкод з нашого боку тут бути не може. Головне, щоб усі були свіжі та здорові»., - додав він.

30 травня підопічні Руслана Ротаня вирушать до французького Тулона на підготовчий збір. 2024 року команда вперше в історії України візьме участь на Олімпійських іграх.

На Олімпіаді в Парижі українці зіграють у групі В із командами Аргентини, Марокко та Іраку. Чоловічий футбольний турнір відбудеться з 24 липня до 9 серпня.

Джерело: ТаТоТаке

Читайте також: Алієв до Шевченка: Де ти був, коли гриміло в Києві

Transfermarkt оновив ціни на українців в АПЛ

Дружина Зубкова емоційно оголосила про "похорон" свого шлюбу (+ВІДЕО)

 

779
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS