Поділитись:

Мбаппе натякнув, коли його представлять в Реалі

Вівторок, 28 травня 2024, 09:22
252
0
0
Мбаппе натякнув, коли його представлять в Реалі

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C4oehLbiSyC/?utm_source=ig_web_copy_link

Кіліан Мбаппе натякнув, що офіційне оголошення про його перехід до Реала з'явиться "за декілька днів".

На початку місяця Мбаппе оголосив про те, що влітку покине Парі Сен-Жермен після завершення контракту. Очікується, що француз переїде з Парку де Пренс на Сантьяго Бернабеу, адже він довгий час був ціллю Реала.

Нещодавно агентка та мати Мбаппе – Файза Ламарі – натякнула, що її син приєднається до іспанського гранда на правах вільного агента перед сезоном 2024-2025.

Минулого тижня нападник зіграв свій останній матч за ПСЖ, допомігши команді Луїса Енріке здобути перемогу з рахунком 2:1 над "Ліоном" у фіналі Кубка Франції. Після перемоги в кубку Мбаппе запитали, чому він досі не оголосив свій наступний клуб, хоча вже підтвердив відхід з ПСЖ.

«Тому що я вважаю, краще завершити прощатися належним чином. Все, чого я хотів, - це гарно завершити сезон.

 

Всьому свій час. Я оголошу свій новий клуб незабаром. Це буде буквально за декілька днів, тож не хвилюйтесь»,- сказав Мбаппе журналістам у змішаній зоні.

Потім Мбаппе зізнався, що "деякі деталі" ще потребують узгодження, коли його запитали, чи зроблять оголошення до того, як він приєднається до збірної Франції перед Євро-2024.

За даними Relevo, Реал Мадрид, ймовірно, чекатиме до фіналу Ліги чемпіонів проти Боруссії Дортмунд, 1 червня, щоб офіційно оголосити Мбаппе своїм першим підписанням літа.

Французький форвард завершив свій останній сезон у футболці ПСЖ з 44 голами та 10 асистами у 48 офіційних матчах. Загалом за сім років у Парі Сен-Жермен Мбаппе зіграв 308 матчів, забивши 256 голів і віддавши 108 результативних передач.

Читайте також: Гравець Реала невдоволений не викликом до збірної Іспанії на Євро-2024 (+ФОТО)

Кріштіану Роналду побив черговий саудівський рекорд (+ВІДЕО)

Довбик і Циганков привітали фанатів Жирони іспанською мовою (+ВІДЕО)

252
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS