Поділитись:

Гравець Реала невдоволений не викликом до збірної Іспанії на Євро-2024 (+ФОТО)

Понеділок, 27 травня 2024, 19:25
457
0
0
Гравець Реала невдоволений не викликом до збірної Іспанії на Євро-2024 (+ФОТО)

Джерело фото: https://x.com/realmadrid/status/1792240850879017451

Захисник Реала Лукас Васкес розчарований рішенням головного тренера збірної Іспанії Луїса де ла Фуенте не включити його до попереднього складу на Євро-2024.

Де ла Фуенте оголосив список з 29 гравців, до якого увійшли партнери Васкеса по Реалу – Начо Фернандес, Хоселу Мато та Дані Карвахаль.

Відразу після оголошення складу, Васкес опублікував у твіттері два смайли, що сміються, але буквально за кілька хвилин видалив їх. Однак, цей факт вже встигли помітити користувачі мережі.

Очікується, що основним правим захисником Іспанії на турнірі буде саме Карвахаль, а його дублером – капітан Севільї Хесус Навас. За потреби цю позицію також можуть закрити Начо та Маркос Льоренте. 38-річний Навас проведе свій останній міжнародний турнір за Іспанію.

Тим часом Тоттенгем опублікував дивне за часом повідомлення про Педро Порро, який також часто потрапляв до складу за де ла Фуенте, але цього разу залишився поза заявкою.

Васкес провів непоганий сезон, коли його залучали замість Карвахаля, проте невдало зіграв проти Баварії Мюнхен у Лізі чемпіонів. Навас не демонстрував найкращої форми цього року, але залишається стабільним гравцем і принесе до збірної лідерські якості та багатий досвід. Очікується, що він отримуватиме лише обмежений ігровий час, виходячи на заміну Карвахалю.

Після видалення твіту, Васкес, перебуваючи на тренувальному зборі Реала перед фіналом Ліги чемпіонів, заперечив будь-який зв'язок свого допису із ситуацією в збірній. Він заявив про повну підтримку національної команди, але відмовився пояснювати причину свого сміху.

Читайте також: Хвороба Луніна ставить під сумнів його участь у фіналі ЛЧ

Суд Іспанії частково підтримав Суперлігу у справі проти монополії УЄФА та ФІФА

Довбик підбив підсумки сезону в Ла Лізі (+ФОТО)

457
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS