Поділитись:

Алієв до Шевченка: Де ти був, коли гриміло в Києві

Понеділок, 27 травня 2024, 12:10
3652
2
2
Алієв до Шевченка: Де ти був, коли гриміло в Києві

Фото: Google

Експівзахисник київського Динамо та збірної України Олександр Алієв розкритикував президента УАФ Андрія Шевченка за те, що той не був присутній на фіналі Кубка України, який відбувся у Рівному, але натомість відвідав боксерський поєдинок Олександра Усика в Ер-Ріяді.

«Ми бачили його на бою Усика? А я б хотів побачити його на матчі Ворскла – Шахтар, коли нагородження було. Президент федерації не є присутнім на нагородженні. Коли був Григорій Михайлович Суркіс президентом федерації, не має значення Динамо грало чи Шахтар – [він був]. Всі [президенти були]», - заявив Алієв на YouTube-каналі "BurBuzz".

Алієв також зазначив, що Шевченко з'явився у публічному просторі лише після того, як зникла загроза окупації Києва російськими військами.

«Коли почалася повномасштабна війна, я його чотири місяці взагалі не чув, не бачив. А чотири місяці пройшло, він почав приїжджати в Україну, коли в Києві не було російських відморозків. Це про що каже?

 

Зате ми патріоти… Патріот – хто бере автомат і йде на поле бою. А бити себе в груди… Молодець, збираєш гроші для пацанів… United 25 чи 24, я не знаю, що це таке… Але де ти був перших чотири місяці, коли тут гриміло все в Києві», - додав він.

Нагадаємо, що фінал Кубка України між Ворсклою та Шахтарем (1:2) відбувся 25 травня. Шевченко натомість відвідав у цей день боксерський поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі, який проходив у Саудівській Аравії.

Варто зазначити, що Алієв сам з початком повномасштабної війни вступив до лав ЗСУ, де проходить службу й по сьогоднішній день.

Олександр Алієв виступав за Динамо протягом 11 років (з 2002 по 2013 рік). У складі киян він чотири рази ставав чемпіоном України, стільки ж разів володарем Кубка України та тричі Суперкубка України.

Джерело: BurBuzz

Читайте також: Динамо та Шахтар ведуть боротьбу за нападника Зорі

Мудрик увірвався до трійки найшвидших футболістів Європи

Ексдружина зірки Динамо зізналася у зраді з Алієвим

3652
2
Надрукувати
мітки:
2 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS