Поділитись:

Шацьких про різницю між Луческу та Шовковським: У тактиці я змін особливо не помітив

Понеділок, 27 травня 2024, 09:45
440
0
0
Шацьких про різницю між Луческу та Шовковським:  У тактиці я змін особливо не помітив

фото 1927.kiev.ua

Легендарний нападник київського Динамо, а нині головний тренер узбецького Пахтакора Максим Шацьких розповів, що, на його думку, змінив Шовковський після відходу Луческу.

– У суботу завершився сезон УПЛ-2023/2024. Які враження на вас справило Динамо впродовж чемпіонату?

– Важко мені сказати, всі матчі не вдається дивитися. З того, що я бачив, то Динамо трохи іншим стало після відходу Мірчі Луческу. Емоції з’явилися, якось по-іншому заграли. Найголовніше, що ще й результат з’явився. Не знаю, з чим це пов’язано. Як я говорив, як правило, зміна чогось завжди щось приносить – або позитивне, або негативне. У цьому плані зміна спрацювала позитивно. Почали набирати очки. Погано, що програли стикову гру зі Шахтарем. Проте я думаю, що це фундамент на майбутнє. Наступний сезон буде трохи іншим.

– Які тактичні зміни ви побачили між Динамо Луческу і Динамо Шовковського? Чи прихід Олександра Володимировича – це більше психологічна зміна для команди?

– Я думаю, що це більше психологія. Повторюся, з побаченого мною, у тактиці я змін особливо не помітив. Важко помітити, адже складно щось кардинально змінити за 2-3 місяці. Я думаю, що футболісти просто вже грали та догравали чемпіонат, але з позитивними емоціями. Скоріш за все, так. Більше психологічно вплинуло.

Нагадаємо, що за підсумками цього сезону Динамо посіло 2 місце в турнірній таблиці УПЛ та потрапило до другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Джерело: Динамоманія

Читайте також:

Динамо повідомило плани на літнє міжсезоння

Суркіс розповів про плани Динамо на літнє трансферне вікно

Шовковський про сезон: Це дуже непоганий, я би навіть сказав чемпіонський результат

440
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS