Поділитись:

Лідс знову програв у фіналі плей-оф, Саутгемптон повертається в АПЛ

Неділя, 26 травня 2024, 19:39
232
0
0
Лідс знову програв у фіналі плей-оф, Саутгемптон повертається в АПЛ

Джерело фото: https://x.com/SouthamptonFC/status/1794741356000055645

Саутгемптон здобув миттєве повернення до Прем'єр-ліги, здолавши Лідс Юнайтед з рахунком 1:0 у фіналі плей-оф Чемпіоншипу на стадіоні Вемблі. "Білі" зазнали вже четвертої поразки поспіль у вирішальних матчах плей-оф.

Саме Саутгемптон був єдиною командою, яка двічі перемогла Лідс під час регулярного сезону Чемпіоншипу, включаючи перемогу 2:1 на Елланд Роуд в останньому турі. Тож команда Рассела Мартіна впевнено почувалася перед цим поєдинком. Перший тайм видався обережним, але на 24-й хвилині "Святим" вдалося відкрити рахунок. Ітан Ампаду пішов вперед у центр поля, а Вілл Смолбоун скористався цим, щоб відправити розрізну передачу за спину валлійця на Адама Армстронга. Нападник безпомилково пробив повз Ілана Мельє, забивши свій четвертий гол у трьох зустрічах проти Лідса цього сезону.

Після перерви команди обмінялися моментами, але забити більше не вдалося. Лідс намагався відігратися, але так і не зміг знайти вільних зон біля воріт суперника. На останніх хвилинах Деніел Джеймс зумів пробити у поперечину, а потім і врятував ворота гостей Алекс Маккарті. Таким чином, плей-офф знову став розчаруванням для Лідса після невдалого завершення чемпіонату.

На відміну від них, Саутгемптон святкує повернення в АПЛ після всього одного сезону в Чемпіоншипі. Ця перемога в першому для них фіналі плей-оф може принести клубу понад 100 мільйонів фунтів стерлінгів.

Лідс Юнайтед — Саутгемптон* 0:1
Гол: Армстронг, 24

Лідс Юнайтед: Мельє — Грей, Родон, Ампаду, Фірпо (Джозеф, 83) — Груєв, Камара (Робертс, 73) — Ньйонто (Джеймс, 66), Рюттер, Саммервілл (Ентоні, 74) — Піру

Саутгемптон: Маккарті — Вокер-Пітерс, Гарвуд-Белліс, Беднарек, Стівенс — Смоллбоун, Даунс, Арібо — Брукс (Едозі, 35, Меннінг, 83), Армстронг, Фрейзер (Адамс, 70)

Попередження: Саммервілл, Ампаду — Беднарек, Фрейзер, Гарвуд-Белліс, Адамс, Даунс, Арібо

Читайте також: Агенти Де Брюйне зустрілися із представниками клубів Саудівської Аравії

Феєричний удар Гарначо визнано найкращим голом сезону АПЛ (+ВІДЕО)

Матч Ла Ліги було зупинено через жахливу травму гравця (+ВІДЕО)

232
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS