Поділитись:

Легенда Реала Кроос зі сльозами попрощався із Сантьяго Бернабеу (+ВІДЕО)

Неділя, 26 травня 2024, 16:02
374
0
0
Легенда Реала Кроос зі сльозами попрощався із Сантьяго Бернабеу (+ВІДЕО)

Джерело фото: https://x.com/FabrizioRomano/status/1794476922195382348

Тоні Кроос зворушливо попрощався з фанатами Реала Мадрид на своєму останньому домашньому матчі за королівський клуб.

Відомий німецький півзахисник не зміг стримати емоцій під час прощального туру по полю після нульової нічиєї з Бетісом. Команда підкинула Крооса на руках, а вболівальники влаштували йому овації за десять років вірної служби клубу.

Особливо зворушливим моментом стала заміна Крооса на 85 хвилині. Його проводжали сім'я та уболівальники, висловлюючи йому подяку та захоплення. 34-річний футболіст поділився своїми переживаннями з Real Madrid TV після матчу:

«Це нелегко. Я можу лише подякувати вболівальникам Реала, клубу, моїм одноклубникам, стадіону... За ці десять років я завжди відчував себе тут як вдома. Більшого і просити не можна, це були десять незабутніх років. Але коли ти усвідомлюєш, що це остання гра, відчуття зовсім інші. Я тримався доти, доки не побачив своїх дітей, ось це мене добило.

 

Я хочу насолодитися цим моментом якомога більше. І справді насолодився цими 85 хвилинами, як завжди отримував задоволення від гри тут. Ти граєш тут кожні два тижні, але сьогодні ти відчуваєш, що це особливе. І я це розумітиму ще більше в майбутньому».

 

Немає сумнівів, що Кроос міг би продовжувати грати на найвищому рівні. Йому пропонували продовження контракту з мадридським клубом. Але німецький півзахисник завжди говорив, що хоче завершити кар'єру на піку. Він вже виграв усі можливі трофеї, і навряд чи є якісь серйозні нагороди, заради яких він би її продовжував.

Перед тим, як остаточно повісити бутси на цвях, у 34-річного півзахисника залишилася ще одна справа. Євро-2024 на його батьківщині може стати ідеальним завершенням кар'єри для колишнього гравця Баварії Мюнхен. І збірна Німеччини матиме серйозні шанси на перемогу, поки Кроос керуватиме її півзахистом востаннє.

Читайте також: Мбаппе прокоментував свій перехід до Реала

Дружина Довбика зворушливо привітала його з хет-триком (+ВІДЕО)

Кроос несподівано міг стати гравцем Барселони перед переходом до Реала

374
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS