Поділитись:

Йожеф Сабо: Дніпро-1 розвалився, Чорноморцю бракує гравців, а трансляції УПЛ - це жах

Неділя, 26 травня 2024, 14:10
495
0
0
Йожеф Сабо: Дніпро-1 розвалився, Чорноморцю бракує гравців, а трансляції УПЛ - це жах

Фото: Google

Легендарний тренер Йожеф Сабо поділився своїми думками із сайтом "Український футбол" про завершений сезон УПЛ. Він виділив кілька ключових розчарувань, серед яких невдачі команд Юрія Максимова та Романа Григорчука, а також недоступність трансляцій матчів.

Сабо очікував кращого виступу від Дніпра-1 Максимова, який розпочав сезон успішно, але потім втратив легіонерів і "розвалився". Чорноморцю Григорчука, на думку фахівця, не вистачало сильного складу для боротьби за високі місця, хоча сам тренер заслуговує на похвалу.

Окремо Сабо згадав про Юрія Калитвинцева, який, на його думку, не отримав достатньо часу в Поліссі.

«Мені шкода Калитвинцева, адже він зібрав команду Полісся, а йому не дали допрацювати до кінця чемпіонату. У Юри, як і в Максимова, міцний характер. Такі люди повинні працювати в нашому чемпіонаті. Я їм бажаю, щоб вони знайшли собі гідні команди», - шкодує Йожеф Йожефович.

Ще одним розчаруванням для Сабо стала складність з переглядом матчів УПЛ в прямому етері. Він має підписку MEGOGO, але там не всі поєдинки доступні.

«Ще одне розчарування сезону особисто для мене – це недоступність трансляцій. У мене є підписка MEGOGO, але там немає УПЛ ТВ, тому я не всі матчі можу подивитися.

 

Куди я тільки не дзвонив із цього приводу, але проблему так і не вирішили! Провайдер каже, потрібно якийсь кабель тягнути. Ну невже не можна зробити сигнал повітрям?».

Йожеф Сабо двічі очолював київське Динамо (1994-1997, 2004/2005) та один раз - у 2007 році. Він також працював зі збірною України (1994, 1996-1999).

Джерело: Український футбол

Читайте також: Дружина Довбика зворушливо привітала його з хет-триком (+ВІДЕО)

Реакція гравців Полісся на результат матчу Рух - Динамо (+ВІДЕО)

УАФ не може бронювати футболістів від мобілізації, але допомагає їм стати на облік, – генсек УАФ

495
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS