Поділитись:

Вечірка в роздягальні Ман Юнайтед: Тен Гаг облитий шампанським, а зірки п'ють пиво (+ВІДЕО)

Неділя, 26 травня 2024, 13:02
172
0
0
Вечірка в роздягальні Ман Юнайтед: Тен Гаг облитий шампанським, а зірки п'ють пиво (+ВІДЕО)

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C7Zvg8hNL5y/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Манчестер Юнайтед святкує перемогу над Манчестер Сіті у фіналі Кубка Англії з рахунком 2:1. Це другий трофей "червоних дияволів" за два роки.

Тренер Ерік тен Гаг весь у шампанському, а футболісти відкупорюють пляшки пива "Carling" після довгоочікуваного успіху. Перемога над принциповим суперником стала солодкою помстою за минулорічну поразку.

Голи Алехандро Гарначо та Коббі Мейну принесли перемогу на стадіоні Вемблі. Манчестер Сіті, який нещодавно здобув четвертий титул чемпіона АПЛ поспіль, цього разу залишився ні з чим.

Лісандро Мартінес, який також грав під керівництвом Тен Гага в Аяксі, облишив тренера шампанським, відкривши пляшку прямо в роздягальні. Футболісти Юнайтед радісно вітали тренера, а Кубок Англії став центром уваги.

Шампанське лилося рікою, поки команда фотографувалася разом. Потім футболісти почали святкувати індивідуально. Віктор Лінделеф відкрив пляшку пива "Carling", не знімаючи медалі переможця. Мейсон Маунт навіть вкусив свою медаль, щоб переконатися, що вона не з шоколаду.

Джерело фото: https://www.instagram.com/masonmount/Джерело фото: https://www.instagram.com/masonmount/Джерело фото: https://www.instagram.com/victorlindelof/Джерело фото: https://www.instagram.com/victorlindelof/

Читайте також: Мбаппе прокоментував свій перехід до Реала

Дружина Довбика зворушливо привітала його з хет-триком (+ВІДЕО)

Реакція гравців Полісся на результат матчу Рух - Динамо (+ВІДЕО)

172
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS