Поділитись:

Флік кардинально змінить трансферні цілі Барселони

Неділя, 26 травня 2024, 12:03
232
0
0
Флік кардинально змінить трансферні цілі Барселони

Фото: ФК Баварія

З призначенням Гансі Фліка головним тренером Барселони розпочинається нова ера в історії каталонського клубу. Це означає і зміни у трансферній політиці.

Трансферні цілі, які раніше визначав Хаві Ернандес, більше не будуть актуальними. Новий тренер матиме власний список пріоритетів. Очікується, що цілі Фліка відрізнятимуться від цілей Хаві. Іспанський спеціаліст прагнув посилити атаку та півзахист технічними гравцями, а німецький тренер звертає увагу на інші аспекти.

За даними SPORT, Фліка найбільше турбують позиції фулбеків. Він вважає за необхідне посилити ці ділянки поля новими гравцями. Хоча продовження оренди Жоау Кансело стало б гарним рішенням, тренер розглядає й інші варіанти.

Юліан Араухо та Ектор Форт також потрапили до поля зору нового головного тренера. Флік планує уважно спостерігати за ними під час передсезонної підготовки, щоб оцінити їхню майстерність та відповідність його вимогам.

Водночас деякі цілі залишаються спільними для обох тренерів. Пошуки опорного півзахисника найвищого рівня - пріоритет як для Фліка, так і для спортивного відділу Барселони.

Йозуа Кімміх, колишній підопічний Фліка в Баварії, вже давно пов'язують з переходом до Барселони. Призначення німецького тренера може підштовхнути хавбека до цього трансферу.

Ніко Вільямс, вінгер Атлетіка, також входить до кола інтересів Фліка. Барселона уважно стежить за його розвитком, але сума відступних у розмірі 60 мільйонів євро є серйозною перешкодою.

Зрештою, для Барселони вирішальним буде дотримання правила 1:1 (співвідношення витрат на трансфери та продажів). Навіть Флік визнає важливість цього фінансового принципу.

Джерело: SPORT

Читайте також: Севілья - Барселона: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 26 травня 2024

Кроос несподівано міг стати гравцем Барселони перед переходом до Реала

Зірка Жирони скасував гру в гольф заради можливості поїхати на Євро-2024

232
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS