Поділитись:

Мбаппе прокоментував свій перехід до Реала

Неділя, 26 травня 2024, 11:40
254
0
0
Мбаппе прокоментував свій перехід до Реала

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C5MX9uBCBNZ/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Кіліан Мбаппе провів свій останній матч за Парі Сен-Жермен у фіналі Кубка Франції. Після гри він натякнув, що його майбутнє буде "фантастичним". Після фінального поєдинку розчулений Мбаппе зізнався, що це зворушливий момент для нього. Він відчуває сум, адже його час у ПСЖ добіг кінця.

Мбаппе підкреслив, що залишити Парі Сен-Жермен було нелегко. Він провів багато років у клубі та збудував міцні зв'язки з командою та вболівальниками. Футболіст впевнений, що не знайде таких самих почуттів і стосунків у своєму новому клубі.

Водночас Мбаппе зізнався, що перехід до нового клубу стане для нього іншим досвідом. Він з нетерпінням чекає на фантастичну нову главу у своїй кар'єрі.

«Те, що я мав тут, я ніде не знайду, але у мене будуть інші речі, і я знаю, що це також буде фантастично», - сказав після матчу кращий бомбардир ПСЖ, цитуючи Mundo Deportivo.

Кілька днів тому стало відомо, що Мбаппе придбав будинок у Мадриді за 18 мільйонів євро. Це помешкання розташоване всього за п'ять хвилин від тренувальної бази Реала. Ця подія є серйозною підказкою щодо можливого трансферу Мбаппе до мадридського клубу.

Наразі вважається, що всі необхідні документи та формальності для трансферу вже оформлені. Проте Реал Мадрид поки що вирішив не робити офіційних заяв.

Імовірно, клуб планує зачекати до завершення фіналу Ліги чемпіонів. Цим рішенням Реал хоче зберегти фокус своїх гравців на головній меті - здобутті 15-го європейського титулу. 

Читайте також: Чи гратиме Лунін: Анчелотті знову інтригує про склад на фінал ЛЧ

Дружина Довбика зворушливо привітала його з хет-триком (+ВІДЕО)

Кроос несподівано міг стати гравцем Барселони перед переходом до Реала

254
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS