Поділитись:

Барселона дуже погано поводиться зі своїми легендами, - відомий тренер розкритикував звільнення Хаві

П'ятниця, 24 травня 2024, 17:15
296
0
0
Барселона дуже погано поводиться зі своїми легендами, -  відомий тренер розкритикував звільнення Хаві

Джерело фото: Google

Головний тренер Севільї Кіке Санчес Флорес розкритикував дії Барселони щодо звільнення Хаві Ернандеса протягом години після того, як клуб підтвердив цю новину.

Санчес Флорес говорив із ЗМІ напередодні їх останньої гри, коли вони прийматимуть "блауграну". Це буде остання гра для Хаві.

Місяць тому віце-президент Рафа Юсте підтвердив, що Хаві залишиться, але президент Жоан Лапорта та спортивний директор Деку, які сиділи з посмішкою біля нього кілька тижнів тому та підписували новий контракт, неочікувано сказали Хаві, що все закінчилося і він повинен піти.

«Я не повинен цього говорити, але Барселона дуже погано ставиться до своїх легенд. Це поганий вчинок, дуже поганий вчинок.

 

З Куманом, з Мессі, з Хаві зараз. Якби тільки клуби фантастично добре ставилися до своїх легенд, це було б фантастично. Оскільки вони пов’язують все і всіх, режисери, шанувальники, добре ставляться до них, поважають їх», - сказав Санчес Флорес.

Безсумнівно, послужний список Лапорти під час його другого обрання ознаменувався кількома болісними відходами, та, мабуть, відхід Хаві був організований найгірше, ніж будь-який з попередніх.

Читайте також:

Хабі Алонсо замінить Карло Анчелотті на посту тренера Реала

Стала відома дата, коли Барселона оголосить про призначення Фліка

296
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS