Поділитись:

💜Генеральна директорка колумбійського клубу "Сантас" хизується шикарними сідницями

Середа, 18 жовтня 2023, 14:00
227
0
0
💜Генеральна директорка колумбійського клубу "Сантас" хизується шикарними сідницями

фото із соцмереж

Пишнонога футболістка взяла штурмом соціальні мережі настільки, що її команда має більше підписників, ніж сім клубів Прем'єр-ліги.

 

 

Моніка Вальєхо є генеральним директором колумбійського футбольного клубу Santas F.C., що базується в Медельїні. Сантас зібрали приголомшливу кількість підписників - 1,2 мільйона тільки в Instagram.

Багато в чому це пов'язано з Монікою та її серією відвертих фотографій і кліпів. Колумбійка часто демонструє свою фігуру, а точніше - стегна.

Це допомогло Сантас залучити навіть більшу аудиторію, ніж клуби Прем'єр-ліги Борнмут, Брентфорд, Бернлі, Фулхем, Лутон, Ноттінгем Форест і Шеффілд Юнайтед. Вона також зібрала 8,9 млн підписників на TikTok.

І її шанувальники завжди залишаються в захваті, оскільки її кліпи збирають астрономічну кількість переглядів і лайків. Один підписник написав: «Моніко, ти як завжди прекрасна. Сподіваюся, ти вийдеш за мене заміж».

Сантас описуються як "впливові особи, які грають у футбол" і беруть участь у виставках та змаганнях. Моніка є генеральним директором разом з іншою соціальною особистістю Елізабет Лопес, яка має 1,2 мільйона підписників в Instagram.

Читайте також: Аліша Леманн змусила фанів розтанути, коли з'явилася у відвертому бікіні

Джейд Лебуф роздягнулась до бюстгальтера для зухвалого фото

227
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К