Поділитись:

"Гаряча" фанатка збірної Хорватії Івана Кнолл відправляється на Євро (+ФОТО)

Вівторок, 21 травня 2024, 17:55
730
1
0
"Гаряча" фанатка збірної Хорватії Івана Кнолл відправляється на Євро (+ФОТО)

Фото: Instagram @knolldoll

Івана Кнолл, вболівальниця, яку називали "найсексуальнішою" на ЧС-2022, різко відповіла фанату, який наполягав на тому, щоб вона завела профіль на платформі OnlyFans.

31-річна Кнолл має понад 3 мільйони підписників в Instagram, захоплених її відвертими фото.

Однак, за її словами, останні публікації блокують. Вона вважає, що хтось навмисне це робить, аби змусити її створити профіль на OnlyFans, чого вона не хоче.

«Хей, хлопці, не знаю, чи ви помітили, але Instagram блокує все, що я публікую. Хтось намагається проштовхнути мене на OnlyFans, але хлопці, я вам кажу, ніколи не заведу там профіль. Ідіть геть!», - написала Кнолл в Instagram.

Фото:  Instagram @knolldollФото: Instagram @knolldoll

Це вже не перші проблеми Кнолл із соцмережею. Раніше Instagram виніс попередження щодо однієї з її публікацій, яка, на їхню думку, порушувала правила і не могла бути монетизованою. Вона відповіла платформі, що її контент "занадто гарячий" для Instagram.

Крім того, Івана підтвердила свою поїздку до Німеччини на Євро-2024. Вона вболіватиме за свою рідну Хорватію на матчах групового етапу проти Іспанії, Італії та Албанії.

«Я їду на Євро. Побачимося на матчах. У мене є квитки на всі три гри попереднього раунду Хорватії. І якщо вони пройдуть далі, я також буду там!», - сказала дівчина в інтерв'ю Bild.

Фото:  Instagram @knolldollФото: Instagram @knolldollФото:  Instagram @knolldollФото: Instagram @knolldoll

Раптовий злет Кнолл привів до її шаленої популярності в соцмережах, запрошень на вечірки від Леонардо Ді Капріо та участі у різних модних зйомках. Минулого року вона навіть дебютувала на Гран-прі Формули-1 у Лас-Вегасі, знову вразивши глядачів.

Варто зазначити, що минулого року вона також шокувала вболівальників, оголосивши про кардинальну зміну професії - стала діджеєм.

Фото:  Instagram @knolldollФото: Instagram @knolldollФото:  Instagram @knolldollФото: Instagram @knolldollФото:  Instagram @knolldollФото: Instagram @knolldollФото:  Instagram @knolldollФото: Instagram @knolldoll

Читайте також: Неймовірна гравчиня Борнмута вразила фанів глибоким декольте (+ФОТО)

Кохана гравця Реал Бетіса розкрила секретну "секс-угоду" пари (+ФОТО)

Донька легенди Челсі показала свої сідниці (і не тільки) в Instagram (+ВІДЕО)

730
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS