Поділитись:

Тоні Кроос сенсаційно завершить кар'єру після Євро-2024

Вівторок, 21 травня 2024, 14:04
532
0
0
Тоні Кроос сенсаційно завершить кар'єру після Євро-2024

Півзахисник і легенда мадридського Реала Тоні Кроос оголосив про завершення кар'єри після того, як збірна Німеччини проведе останній матч на Євро-2024.

34-річний Кроос зробив цю заяву в емоційному пості на своєму Instagram, який частково цитується нижче:

«17 липня 2014-го року - день моєї презентації в Реалі, день, який змінив моє життя. Моє життя як футболіста, але особливо як людини. Це був початок нової глави в найбільшому клубі світу. Після 10 років, наприкінці сезону, ця глава завершується. Ніколи не забуду того зухвалого вдалого часу! Особливо хочу подякувати всім, хто прийняв мене з відкритим серцем і довірився мені.

Але особливо я хотів би подякувати вам, дорогі мадридисти, за вашу прихильність і любов з першого дня до останнього. Водночас це рішення означає, що моя кар'єра активного футболіста завершиться цього літа після чемпіонату Європи.

Як я завжди казав: Реал є і буде моїм останнім клубом. Я щасливий і пишаюся тим, що в думках я знайшов правильний час для свого рішення і що міг вибрати його сам. Моїми амбіціями завжди було завершити кар'єру на піку мого рівня продуктивності.

Відтепер лише одна провідна думка: a por la 15!!! HALA MADRID Y NADA MAS!».

З моменту переходу з мюнхенської Баварії у 2014 році Кроос виграв 21 трофей у складі Реала, включаючи чотири Ліги чемпіонів і чотири титули Ла Ліги. Він матиме шанс поповнити свій європейський багаж, коли Реал зіграє з дортмундською Боруссією у фіналі Ліги чемпіонів цього сезону 1 червня, що стане його останньою грою у знаменитій білій футболці. Зі збірною Німеччини Кроос ставав чемпіоном світу у 2014 році та здобув безліч інших трофеїв. Він вважається одним із найкращих півзахисників свого покоління.

 

Джерело: Instagram Тоні Крооса

Читайте також: Мама Мбаппе натякнула на трансфер сина до Реала (+ВІДЕО)

Ключовий півзахисник Реала пропустить фінал Ліги чемпіонів

Мбаппе і Дембеле можуть не зіграти у фіналі Кубка Франції

Барселона хоче переманити Довбика з Жирони, пропонуючи обмін гравцями

532
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS