Поділитись:

Маурісіо Почеттіно розкрив трансферні плани Челсі

Вівторок, 21 травня 2024, 08:25
433
0
0
Маурісіо Почеттіно розкрив трансферні плани Челсі

Джерело фото: https://x.com/ChelseaFC/status/1792277303977734554

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно розповів про плани клубу щодо трансферної політики під час літнього трансферного вікна. "Сині" прагнуть мінімізувати зміни в складі та зробити ставку на стабільність.

Минулий сезон для Челсі розпочався невдало, і ці труднощі тривали протягом значної його частини. Деякий час навіть ходили чутки про можливу відставку Почеттіно. Проте, "синім" вдалося виправити ситуацію та посісти місце у верхній шістці, випередивши Ньюкасл Юнайтед та Манчестер Юнайтед.

Почеттіно заявив, що клуб планує зберегти більшу частину свого складу для того, щоб продовжувати прогресувати. В інтерв'ю для ЗМІ Почетіно сказав:

«Чи потрібні клубу нові підписання? Завжди можна покращитися. Наступного сезону вони будуть грати значно краще, адже отримали рік досвіду, складного досвіду. Це перевага - бути стабільними та послідовними, а не робити багато змін.

 

Наступного сезону, якщо ми збережемо 80-85% складу, це безумовно стане великим кроком вперед, адже важливо мати наступність ідей та взаєморозуміння між гравцями. Це важливо для клубу.

 

Це рішення клубу. Як і з самого початку, ми будемо тут, щоб допомогти, інакше ми будемо виконувати свою роботу».

Влітку 2023 року Челсі здійснив ряд гучних трансферів та розпрощався з багатьма гравцями. Тоді Тодд Боулі та компанія Clearlake Capital прагнули оновити склад під керівництвом Почеттіно. Однак цього року, ймовірно, клуб зосередиться на розвитку вже наявних гравців та посиленні лави запасних, а не на масштабних трансферах, як минулого літа.

Джерело: Football.london

Читайте також: Помер легендарний гравець Челсі та Астон Вілли

Вечірка гравців Ман Сіті після чемпіонства: Гріліша ледве забрали з бару, а Де Брюйне заснув у таксі (+ФОТО)

Малолітній син Фодена спробував відкрити шампанське після перемоги Ман Сіті (+ВІДЕО)

 

433
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К