Поділитись:

Барселона визначилася з ім'ям нового тренера після неочікуваного рішенння звільнити Хаві

П'ятниця, 17 травня 2024, 17:12
364
0
0
Барселона визначилася з ім'ям нового тренера після неочікуваного рішенння звільнити Хаві

Джерело фото: x.com/ManagingBarca

Сьогодні вранці керівництво Барселони прийняло вкрай несподіване рішення звільнити головного тренера Хаві, незважаючи на попередню домовленість, що він залишиться.

Вже стало відомо, хто замінить Хаві на його посаді. За словами Мігеля Ріко, фаворитом на цю роль є головний тренер Барселони Б Рафаель Маркес.

У клубі дуже задоволені тим, як розвиваються молоді футболісти під керівництвом Маркеса. Враховуючи, що ядро ​​Барселони наразі складається з випускників Ла-Масії, здатність Маркеса працювати з ними може стати ключовим фактором.

Нагадаємо, керівництво Барселони розлютили висловлювання Хаві про важку фінансову ситуацію в клубі, яка, за його словами, не дозволить команді поборотися за трофеї в наступному сезоні. Жоан Лапорта після заяви Хаві вважав себе зрадженим.

Наприкінці січня після поразки від Вільяреала, Хаві на пресконференції оголосив, що покине команду після закінчення сезону.

Однак після серії позитивних результатів керівництву клубу вдалося переконати його хоча б переглянути контракт, який закінчується влітку 2025 року. Про це вони заявили на спеціальній пресконференції. Проте через два тижні все перевернулося з ніг на голову.

Читайте також:

ФІФА збирається виключити збірну Ізраїлю зі світового футболу

Михайло Мудрик натякнув на перехід в Барселону (+ФОТО)

Легенда Манчестера та Арсенала розпочав тренерську кар'єру

364
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К