Поділитись:

Дортмундська Боруссія подасть до суду на ПСЖ

П'ятниця, 17 травня 2024, 10:48
398
0
0
Дортмундська Боруссія подасть до суду на ПСЖ

фото: https://x.com/BVB

Як повідомляє Bild, дортмундська Боруссія розглядає можливість подати до суду на Парі Сен-Жермен.

З'ясувалося, що "джмелі" отримали на 480 квитків менше, ніж мали б на матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів проти чемпіонів Франції. Тому БВБ подали скаргу до «Football Supporters Europe», фан-асоціації, яка офіційно співпрацює з УЄФА.

З одного боку, ПСЖ стверджує, що паризька поліція наказала клубу поставити в Дортмунд меншу кількість квитків. Однак, поспілкувавшись з поліцією, Дортмунд з'ясував, що це не так.

Згідно з повідомленням, паризькій поліції було б вигідно, щоб приїжджі вболівальники перебували на стадіоні під час гри, а не за його межами, оскільки їх легше контролювати. Крім того, кажуть, що ПСЖ заборонив банери, що ще більше спровокувало прихильників Боруссії.

Проте на цьому звинувачення не закінчуються. З Дортмунда також надходять скарги на те, що лідер ультрас ПСЖ Капо використовував гучномовці на стадіоні, щоб давати вказівки щодо кричалок.

Хоча використання гучномовців було визнано непристойним, скандування можна було почути через динаміки в гостьовому секторі, що ще більше розчарувало дортмундських фанатів. З усім тим, FSE вже повідомив БВБ, що хоче накласти санкції на французьких чемпіонів.

Читайте також: Єгор Ярмолюк: У мене три клапани в серці, тому я досить витривалий для АПЛ

Барселона перемогла Альмерію та збільшила перевагу у боротьбі за друге місце з Жироною Довбика та Циганкова (+ВІДЕО)

398
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS