Поділитись:

Фіорентина - Наполі: прогноз Конкурента на матч Серії А, 17 травня 2024

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 17 травня 2024, 10:34
264
0
0
Фіорентина - Наполі: прогноз Конкурента на матч Серії А, 17 травня 2024

фото Alberto PIZZOLI / AFP

Фіорентина та Наполі в цьому сезоні вже зіграли 2 матчі та завершили їх з абсолютно різними результатами. Спочатку "фіалки" перемогли в рамках Серії А (3-1), а потім програли в півфіналі Суперкубка Італії (0-3). Така змінність в матчах цих команд спостерігається вже кілька років, а тому сьогодні варто чекати цікавої та видовищної гри. Старт зустрічі о 21:45 за київським часом.

Зірвати джекпот можна тут

Фіорентина

Команда з Флоренції вже вийшла до фіналу Ліги конференцій, де спробує з другої спроби взяти цей трофей. Буде це 29 травня, а поки що "фіалки" намагатимуться через чемпіонат гарантувати собі участь в єврокубках. Зараз вони восьмі в турнірній таблиці й випереджають дев'ятий Наполі на 2 бали. Тому в разі сьогоднішньої перемоги Фіорентина може гарантувати собі вихід до єврокубків на наступний сезон. А буде це Ліга конференцій (8 місце Серії А), чи Ліга Європи (Перемога в Лізі конференцій) ми зможемо дізнатись 29 травня.

Наполі

"Партенопеї" вже стали найгіршим чемпіоном в історії Серії А, не зумівши набрати в постчемпіонському сезоні хоча б 70 очок. Звісно велику роль в цьому відіграла постійна зміна тренерів, а їх було аж 3. Починав сезон Гарсія, потім було невдале повернення в клуб Маццарі, а нині командою керує Кальцона, який останнім часом багато жаліється на відсутність мотивації у гравців, пояснюючи цим серію з 5 матчів без перемог. Тому в Неаполі всі очікують літньої перебудови, але в єврокубки вийти теж хочуть і щоб це сталося треба перемагати сьогодні у Флоренції, де неаполітанці не програють 5 матчів поспіль.  

Отримати круті бонуси можна тут.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Фіорентину - коефіцієнт 2.25

Ми думаємо, що Фіорентина не програє:

Перемога Фіорентини - 38%

Нічия - 35%

Перемога Наполі - 27%

Читайте також:

Колишній тренер Шахтаря може очолити Мілан

Ювентус може звільнити Аллегрі через поведінку на фіналі Кубка Італії

Ювентус переміг Аталанту і здобув Кубок Італії-2024

264
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS