Поділитись:

Роберт Левандовський може отримати "вкрадений" "Золотий м'яч"

Вівторок, 14 травня 2024, 14:48
489
0
0
Роберт Левандовський може отримати "вкрадений" "Золотий м'яч"

https://www.instagram.com/p/Джерело фото: 3sg/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Журнал "France Football", який щороку нагороджує найкращого футболіста світу "Золотим м'ячем", скасував премію у 2020 році через пандемію.

Роберт Левандовский був головним фаворитом, адже з Баварією здобув усі можливі трофеї, включно з Лігою чемпіонів, що стало завершенням тріумфу мюнхенців. Поляк забив 55 голів у 47 матчах, що дозволяло йому мріяти про свою першу нагороду, але удача знову від нього відвернулася.

Чотири роки потому французький журнал розглядає можливість вручити нападнику нагороду, яку він, безсумнівно, заслужив. Остаточного рішення ще немає, але є кілька факторів, які можуть спонукати заповнити пробіл 2020 року, коли Левандовский отримав лише "The Best".

Один з найважливіших - це розслідування, відкрите у Франції кілька місяців тому, щодо "Золотого м'яча" 2021 року, який виграв Лео Мессі. Виявляється, ПСЖ, ймовірно, чинив тиск на "France Football" на користь аргентинця, який, з іншого боку, також не потребував жодної сторонньої допомоги. Проте тоді Левандовский фінішував другим, знову втративши нагороду, за яку він боровся протягом усієї своєї кар'єри. Керівництво журналу дуже стурбоване втратою репутації, яку може спричинити відкрите розслідування, і це одна з причин, чому "France Football" розглядає можливість вручити Левандовскому нагороду, яку він не зміг здобути у 2020 році.

Голосів, які закликають журнал заповнити пробіл 2020 року, стає все більше, і оточення Левандовского дійсно відчуває великий інтерес до цієї теми з боку преси. 

Джерело: SPORT

Читайте також: Михайло Мудрик взяв участь у презентації оновленої ретро-форми Челсі (+ФОТО)

Михайло Мудрик назвав свого кумира в Челсі

Реал Мадрид націлився на лідера захисту Ліверпуля

Челсі та Ман Юнайтед хочуть підписати зіркового нападника Ла Ліги

489
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS