Поділитись:

Лілль шукає заміну екстренеру Шахтаря: з'явився новий кандидат

Вівторок, 14 травня 2024, 15:48
350
0
0
Лілль шукає заміну екстренеру Шахтаря: з'явився новий кандидат

фото: staderennais.com

За словами журналіста Мохамеда Тубаш-Тера, відносини між Лілем і Брюно Женезіо розвиваються, і клуб прагне зробити його своїм наступним тренером. 

Женезіо був безробітним відтоді, як його звільнили в листопаді минулого року, коли Ренн поступився Олімпіку Ліон, який на той час посідав останнє місце в турнірній таблиці. Тоді Женезіо пов'язували з переїздом до Ліона, але це врешті-решт зірвалося в грудні, коли "Ле Гонес" залишилися з тимчасовим наставником П'єром Сажем. 

Це, здається, нявна ознака того, що Лілль готується до життя без свого нинішнього головного тренера Паулу Фонсеки. Португальський наставник не хоче підписувати продовження контракту, а це означає, що він може піти наприкінці сезону після закінчення терміну дії свого контракту. 

Останніми тижнями ходили чутки про те, що Мілан та Олімпік прагнуть придбати коуча після того, як він справив враження під час роботи в Ліллі, перетворивши команду на привабливий колектив, який увійде в останній день сезону в боротьбі за місце в Лізі чемпіонів. 

Читайте також: Тренер Жирони прокоментував можливий перехід Довбика в Барселону

Михайло Мудрик назвав свого кумира в Челсі

350
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К