Поділитись:

Італійська модель та ексарбітр Клаудія Романі вразила мережу відвертим бікіні (+ФОТО)

Понеділок, 13 травня 2024, 19:22
951
0
0
Італійська модель та ексарбітр Клаудія Романі вразила мережу відвертим бікіні (+ФОТО)

Фото: Instagram @claudia_romani

Італійська модель Клаудія Романі, яка раніше працювала арбітром, знову завоювала увагу користувачів мережі відвертим фото в бікіні.

42-річна знаменитість розмістила на своїй сторінці в Instagram серію знімків, де позує у мініатюрному бікіні. Відверті кадри привели в захват її 1.3 мільйонну армію підписників.

На деяких фото Романі демонструє свою фігуру, ледь прикриту тоненькими смужками купальника. Водночас накинута на плечі чорно-біла картата сорочка ніби натякає на її минуле арбітра.

Підпис до публікації лаконічний: "Ще трохи з минулих вихідних" та три сердечка. Від шанувальників не було відбою в компліментах. Вони називали Романі "красивою", "весняною" та "неймовірно сексуальною".

Фото: Instagram @claudia_romaniФото: Instagram @claudia_romaniФото: Instagram @claudia_romaniФото: Instagram @claudia_romaniФото: Instagram @claudia_romaniФото: Instagram @claudia_romaniФото: Instagram @claudia_romaniФото: Instagram @claudia_romani

Відверті фотографії стали своєрідною візитівкою Клаудії Романі. Її профіль в Instagram нараховує понад 1.3 мільйона підписників, а контент вона також публікує на платформі OnlyFans.

За свою кар'єру Романі співпрацювала з багатьма відомими журналами, серед яких Cosmopolitan, GQ та Playboy.

Цікаво, що кар'єру арбітра Клаудія завершила саме через публічну підтримку футбольного клубу Мілан. Відкрита симпатія до однієї з команд Serie A порушувала принципи неупередженості суддів.

Наразі Романі проживає в Маямі та займається модельною діяльністю.

Фото: Instagram @claudia_romaniФото: Instagram @claudia_romaniФото: Instagram @claudia_romaniФото: Instagram @claudia_romani

Читайте також: Кохана півзахисника Динамо поділилась гарячими фото

Дружина захисника МЮ оголила груди в Instagram (+ФОТО)

Колишня дружина українського футболіста поділилась фото без бюстгальтера

951
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS