Поділитись:

Анчелотті знову інтригує: тренер розповів хто зіграє у воротах Реала у фіналі ЛЧ

Понеділок, 13 травня 2024, 16:15
621
0
0
Анчелотті знову інтригує: тренер розповів хто зіграє у воротах Реала у фіналі ЛЧ

Джерело фото: https://x.com/realmadrid/status/1789668255419793896

Тренер мадридського Реала Карло Анчелотті знову не дав чіткої відповіді на питання, хто захищатиме ворота команди у заключних матчах поточного сезону.

«Наша мета — приїхати на фінал у повному складі. Тим, хто повернувся вчасно, як Куртуа та Мілітао, потрібно більше хвилин. За тиждень до фіналу ми ухвалимо рішення.

 

Чи буде Куртуа грати весь час? Ми це оцінюємо. Лунін і Кепа також зіграють. Це не буде так просто, тому що ігор мало. Ми думаємо про це.

 

Лунін провів чудовий сезон, а Куртуа — найкращий воротар у світі. Я сказав правду. Думаю так само, як і ви. Я повинен враховувати Луніна, але я також повинен враховувати, що найкращий воротар світу повертається. Йому потрібні хвилини»

Варто зазначити, що у попередньому матчі Ла Ліги проти Гранади у воротах Реала грав Куртуа. Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів проти Боруссії Дортмунд заплановано на 1 червня.

Цього сезону Лунін зіграв за Реал 30 матчів у всіх клубних змаганнях, пропустив 28 голів та 12 матчів відстояв "на нуль". Контракт 25-річного українського футболіста розрахований до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює Луніна в 16 мільйонів євро.

Інтрига щодо голкіпера Реала набирає обертів. З одного боку, Лунін продемонстрував високий рівень гри, здобувши з командою перемогу в чемпіонаті Іспанії та вийшовши до фіналу ЛЧ. З іншого боку, Куртуа, який вважається одним з найкращих голкіперів світу, повернувся до оптимальних кондицій після травми.

Джерело: AS

Читайте також: Неприємний конфуз під час святкування Реала: Камавінга наступив у кінський послід (+ВІДЕО)

Тренер Атлетіко Мадрид Дієго Сіміоне встановив два шокуючі рекорди в Ла Лізі

Лунін готовий до конкуренції з Куртуа у фіналі ЛЧ: Хто гратиме, вирішить Анчелотті

Кіліан Мбаппе ніколи не отримував пропозицій від інших клубів, окрім Реала

621
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS