Поділитись:

Колос - ЛНЗ: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 13 травня 2024

Автор: Іван Чирко |
Понеділок, 13 травня 2024, 10:07
289
0
0
Колос - ЛНЗ: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 13 травня 2024

фото ФК ЛНЗ

ЛНЗ та Колос в першому колі зіграли внічию з рахунком 1-1. Це був перший матч в історії протистоянь цих команд. Тому сьогодні хтось із них може здобути першу перемогу в очних матчах. Сподіваємось, що обидві команди будуть налаштовані саме на перемогу і ми побачимо яскраву гру, старт якої заплановано на 15:30 за київським часом.

Отримати круті бонуси можна тут.

Колос

Попри поразки від Динамо (0-5) та Зорі (0-1) в Колосі вирішили залишити головним тренером команди Олександра Поздєєва. З огляду на результати це рішення може здивувати, але гра Колоса почала змінюватись в більш атакувальний бік. Тому вже екскоучу команди U-19 вирішили дати час на побудову нової команди. Щоправда, займатиметься він цим вітку, а зараз ковалівцям треба убезпечити себе від потрапляння в зону перехідних матчів. Зробити це вони можуть вже сьогодні, якщо переможуть ЛНЗ. Окрім того, "хлібороби" можуть перервати домашню серію без перемог, яка вже налічує 6 матчів.

ЛНЗ

Черкасці міцний середняк чемпіонату, якому вже не загрожує виліт. Тому "фіолетові" можуть спокійно догравати сезон, що вони вже й почали робити, програвши за відсутності великої мотивації в останньому турі Оболоні (0-1). Сьогодні ж в них знову буде мотивований суперник і виїзний матч. Тому цікаво подивитись, чи є мотивація в команди здобувати результат і фінішувати якнайвище в турнірній таблиці, оскільки в разі перемоги ЛНЗ підніметься на 7 сходинку турнірки.

Щодо кадрових втрат, то через дискваліфікації черкасцям сьогодні не помічники Олійник та Бар.

Зірвати джекпот можна тут

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Колос - коефіцієнт 2.15

Ми вважаємо, що Колос не програє:

Перемога Колоса - 38%

Нічия - 34%

Перемога ЛНЗ - 28%

Читайте також:

День памʼяті Валерія Лобановського: генія, що змінив історію українського футболу

Матч Кривбас - Полісся не дограли через повітряну тривогу. Відома нова дата поєдинку

Чорноморець у більшості розгромив Металіст 1925

289
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS